Hoe Overbodig Te Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Overbodig Te Verwijderen In Photoshop
Hoe Overbodig Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Overbodig Te Verwijderen In Photoshop

Video: Hoe Overbodig Te Verwijderen In Photoshop
Video: Как удалить НИЧЕГО с фотографии в фотошопе 2024, Mei
Anonim

Voordat je iets kunt knippen in Adobe Photoshop, moet je eerst iets selecteren. En aangezien het snijproces niet arbeidsintensief is, kan dit artikel worden beschouwd als een soort overzicht van hulpmiddelen voor het selecteren van objecten.

Hoe overbodig te verwijderen in Photoshop
Hoe overbodig te verwijderen in Photoshop

Het is nodig

Russified versie van Adobe Photoshop CS5

instructies:

Stap 1

Denk eerst na over wat u gaat vervangen wat u weglaat. Laat het bijvoorbeeld een ander object zijn, of je kunt gewoon over deze plek heen schilderen. Anders zal er in plaats van de uitsnede helemaal niets in de afbeelding zijn.

Stap 2

Start Adobe Photoshop en open de gewenste foto: klik op het menu-item "Bestand"> "Openen" (of klik op de sneltoetsen Ctrl + O), selecteer de gewenste afbeelding en klik op "Openen". Dubbelklik in de lijst met lagen op de achtergrondlaag en klik in het venster dat verschijnt meteen op "OK". De achtergrond wordt een laag. Er kunnen verschillende gereedschappen worden gebruikt om objecten te snijden. Verder - in detail over enkele van hen.

Stap 3

Selecteer het gereedschap Rechthoekig selectiekader (sneltoets M, schakel tussen aangrenzende elementen Shift + M). Gebruik het als het te snijden object rechthoekig is. Gebruik deze tool om een kader in uw document te maken. De randen van het frame hebben de vorm van "lopende mieren". De ruimte binnen deze grenzen is het selectiegebied. Druk op Delete om de ruimte in het selectiekader weg te snijden. Als het object dat u snijdt ellipsvormig is, gebruikt u het aangrenzende gereedschap Ovale marge. Het is op dezelfde manier toegankelijk: via de sneltoets M of, als een ander hulpmiddel momenteel is geactiveerd, via Shift + M.

Stap 4

Selecteer de Lasso-tool (L, Shift + L). Het heeft drie variëteiten. De eerste is gewoon "Lasso", met zijn hulp kunt u willekeurige delen van de afbeelding selecteren (en vervolgens uitknippen). Om een selectiegebied te maken, houdt u de linkermuisknop ingedrukt, tekent u er een contour mee en sluit u deze aan het einde. De tweede is "Rechthoekige lasso", deze wordt gebruikt als de zijkanten van het geselecteerde object recht en gelijk zijn. De derde is "Magnetic Lasso", zijn eigenaardigheid is dat tijdens het selectieproces de contour onafhankelijk magnetiseert naar de grenzen van de selectie, je hoeft alleen maar de cursor dichtbij hen te houden. Het snijden van het geselecteerde object gebeurt op dezelfde manier - door op de Delete-toets te drukken.

Aanbevolen: