Hoe Een Tijdschrift Te Wissen In Mazil

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tijdschrift Te Wissen In Mazil
Hoe Een Tijdschrift Te Wissen In Mazil

Video: Hoe Een Tijdschrift Te Wissen In Mazil

Video: Hoe Een Tijdschrift Te Wissen In Mazil
Video: Publisher - Tijdschrift instellingen 2024, Mei
Anonim

Moderne browsers slaan verschillende elementen van de door de gebruiker bezochte webpagina's op om ze niet opnieuw te downloaden en leggen tegelijkertijd informatie over deze pagina's vast in de bezoekgeschiedenis. Deze kroniek heeft verschillende namen in verschillende internetbrowsers - in Mozilla Firefox is het gewoon "Journaal". Deze browser biedt, net als alle concurrerende programma's, verschillende manieren om uw browsegeschiedenis te wissen.

Hoe een tijdschrift te wissen in Mazil
Hoe een tijdschrift te wissen in Mazil

Het is nodig

Mozilla FireFox-browser

instructies:

Stap 1

Gebruik de opdracht logboek wissen in het browsermenu. Om dit te doen, klikt u eerst op de oranje knop met het label Firefox in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster. Open in de rechterkolom van het vervolgkeuzemenu het gedeelte "Geschiedenis" en selecteer de regel "Recente geschiedenis wissen".

Stap 2

Als u de voorkeur geeft aan sneltoetsen boven het manipuleren van de muis, vervangt u de acties van de vorige stap door op de "sneltoetsen" Ctrl + Shift + Delete te drukken. Deze sneltoets dupliceert de opdracht "Recente geschiedenis wissen" uit het browsermenu, dus het resultaat zal precies hetzelfde zijn.

Stap 3

Om niet alle records te verwijderen, maar alleen die met betrekking tot een bepaalde periode of een bepaalde site, gebruikt u het contextmenu van het bezoeklogboek. Om toegang te krijgen tot de volledige lijst met bezochte pagina's in het gedeelte "Geschiedenis" van het browsermenu, selecteert u "Toon volledige geschiedenis". Hetzelfde kan worden gedaan door op de toetscombinatie Ctrl + Shift + H te drukken.

Stap 4

Selecteer in de linkerkolom van het geopende venster de regel die overeenkomt met de gewenste periode en in het rechterframe ziet u een lijst met bezochte sites op dat moment. Selecteer de regel die u wilt verwijderen en druk op de knop Verwijderen, of klik met de rechtermuisknop op het item en selecteer "Deze pagina verwijderen" in het contextmenu. Om meerdere regels van het logboek tegelijkertijd te verwijderen, draait u ze allemaal om terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt en gebruikt u vervolgens de knop of het item in het menu. Om opeenvolgende records te selecteren, kunt u op de eerste klikken en vervolgens op de Shift-toets drukken en op de laatste klikken.

Stap 5

In het contextmenu van het bezoeklogboek is er een item waarmee u records kunt verwijderen die naar een specifieke site verwijzen. Om het te gebruiken, zoekt u ten minste één regel met een link naar de pagina van deze webbron, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Deze site vergeten" in het pop-upmenu. De browser zal zelf alle sporen van bezoeken aan de gewenste site vinden en verwijderen.

Aanbevolen: