Hoe U Niet Op De Zwarte Lijst Komt Van Kaspersky

Inhoudsopgave:

Hoe U Niet Op De Zwarte Lijst Komt Van Kaspersky
Hoe U Niet Op De Zwarte Lijst Komt Van Kaspersky

Video: Hoe U Niet Op De Zwarte Lijst Komt Van Kaspersky

Video: Hoe U Niet Op De Zwarte Lijst Komt Van Kaspersky
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een van de bekendste antivirusprogramma's. De nieuwste versies bevatten een ingebouwde firewall en bieden een redelijk betrouwbare computerbescherming tegen virussen en Trojaanse paarden. Voor een normale werking van het antivirusprogramma heeft u een licentiesleutelbestand nodig.

Hoe u niet op de zwarte lijst komt van Kaspersky
Hoe u niet op de zwarte lijst komt van Kaspersky

instructies:

Stap 1

Als de antivirusgebruiker een bericht ziet dat op het computerscherm verschijnt dat de "zwarte lijst" met sleutels ontbreekt of beschadigd is, kan dit erop wijzen dat deze sleutel op de zwarte lijst staat en dat verdere normale werking van het antivirusprogramma onmogelijk is.

Stap 2

De belangrijkste reden waarom de sleutel op de "zwarte lijst" staat, is dat deze op een van de illegale bronnen is geplaatst voor gratis download. Weet je nog, heb je je sleutel met iemand gedeeld? In de regel geeft degene aan wie u de sleutel heeft gegeven deze aan iemand anders, die ander, hierdoor komt de sleutel zeer snel in vrije toegang, waarna deze door de medewerkers van het Kaspersky-lab. Hieruit volgt een eenvoudige conclusie: geef deze na aanschaf van een licentiesleutel niet door aan onbevoegden. Gewoonlijk komt een sleutel die gratis kan worden gedownload binnen een paar dagen op de zwarte lijst, minder vaak binnen een week of langer (afhankelijk van de populariteit van de bron waarop deze is geplaatst).

Stap 3

Wat als uw sleutel op de zwarte lijst staat, maar u heeft deze aan niemand gegeven? Misschien was er een soort storing, dus probeer eerst de situatie op te lossen met behulp van de aanbevelingen van Kaspersky Lab-specialisten. Dergelijke aanbevelingen zijn uitgegeven voor alle versies van de antivirus. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met Kaspersky Lab en meld het probleem. U moet informatie verstrekken over de licentiesleutel, namelijk de datum en plaats van aankoop.

Stap 4

Als het sleutelbestand toch op het netwerk is terechtgekomen zonder uw deelname, dan is het hoogstwaarschijnlijk gewoon van uw computer gestolen. Dit kan gebeuren als een reservekopie van de sleutel in leesbare tekst op de computer is opgeslagen. Vergeet niet dat zelfs een goede antivirus geen 100% bescherming garandeert, omdat het alleen kan beschermen tegen reeds bekende bedreigingen. De belofte van veiligheid is om geen dubieuze sites te bezoeken, geen onbekende applicaties te starten, het besturingssysteem en de gebruikte programma's regelmatig bij te werken. Bewaar alle belangrijke bestanden (licentiesleutels, wachtwoordbestanden, enz.) op externe media of in gecodeerde vorm. Comprimeer bijvoorbeeld de map met de bestanden met de archiver en stel een wachtwoord in voor het archief.

Aanbevolen: