Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Controleren
Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Typesnelheid Kunt Controleren
Video: Typemiep 2024, Mei
Anonim

Hoe snel typt u met het toetsenbord van uw computer? Hoeveel tekens kun je in een minuut afdrukken? Deze vragen zijn niet altijd eenvoudig te beantwoorden zonder zelf te testen. Ondertussen hebben sollicitanten voor sommige vacatures bepaalde vereisten met betrekking tot het vermogen om snel te typen. Het is heel eenvoudig om de afdruksnelheid te bepalen.

Hoe u uw typesnelheid kunt controleren
Hoe u uw typesnelheid kunt controleren

instructies:

Stap 1

De eerste manier is de meest triviale. U moet een willekeurige teksteditor op uw computer openen, een klok met een secondewijzer voor u plaatsen en beginnen met het typen van wat tekst. Nadat er een minuut is verstreken, moet u stoppen en het aantal ingevoerde tekens tellen. Houd echter ook rekening met de hiaten.

Stap 2

Er zijn veel variaties mogelijk op dit thema. U kunt bijvoorbeeld in plaats van een klok een mobiele telefoon of magnetrontimer gebruiken en als er iemand in uw buurt is die u kan helpen, kunt u de tijdregistratie aan hem toevertrouwen. Het tellen van tekens kan ook worden vereenvoudigd. Als u in een teksteditor Word begint te typen, kunt u in het paneel linksonder op het element "Aantal woorden" klikken om de exacte statistieken van de ingevoerde tekens te zien.

Stap 3

De tweede manier is "geavanceerd". Er zijn diensten op internet waarmee u online de afdruksnelheid kunt bepalen. U kunt bijvoorbeeld testen proberen op de volgende adressen: https://championship.nabiraem.ru/test, https://nabiraem.ru/test, https://gogolev.net/kb. Op sommige sites kunt u de typsnelheid van zowel Cyrillisch als Latijn controleren.

Aanbevolen: