Hoe Xiaomi Redmi Note 4 Op De Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Xiaomi Redmi Note 4 Op De Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Xiaomi Redmi Note 4 Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Xiaomi Redmi Note 4 Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Xiaomi Redmi Note 4 Op De Computer Aan Te Sluiten?
Video: ЧЕСТНЫЙ ОБЗОР Xiaomi Redmi Note 4 2024, April
Anonim

Bij het nastreven van de toegenomen behoeften van klanten concentreren gadgetfabrikanten zich op een verscheidenheid aan functies, terwijl ze de prestaties verminderen. En er beginnen bugs en fouten te verschijnen in de werking van telefoons, die niet onmiddellijk worden opgelost met een firmware-update of helemaal niet worden opgelost. Daarom moet de gebruiker fouten vaak zelf corrigeren zonder hulp van buitenaf.

Kak xiaomi redmi note 4 podklyuchit 'k komp'yuteru
Kak xiaomi redmi note 4 podklyuchit 'k komp'yuteru

Grote storingen

Voordat u zondigt op een telefoonstoring, moet u precies weten welke redenen het niet onmogelijk maken om xiaomi redmi note op een computer aan te sluiten. Omdat het merk in fabrieken in China wordt vervaardigd, is er een breed scala aan storingen die op verschillende manieren verholpen kunnen worden. De meest voorkomende redenen zijn:

  • Beschadigde USB-kabel of niet-originele draad.
  • Onjuiste installatie van stuurprogramma's of hun oude versie.
  • Fouten in de firmware van de telefoon.

Er zijn ook een aantal andere redenen die de verbinding tussen uw telefoon en uw computer kunnen beïnvloeden. Op basis van de statistieken van de oproepen van gadgetgebruikers vormen andere storingen echter een te klein percentage en mogen ze niet in aanmerking worden genomen. Het bovenstaande is daarom basis.

Besluit

Stuurprogramma's bijwerken (als hun versie op de computer is geïnstalleerd) of de officiële versie van de distributeur downloaden van de officiële xiaomi-website

Synchronisatie van een telefoon en een computer is gebaseerd op de activering van een aantal processen die met elkaar verbonden zijn. Als een van de processen om welke reden dan ook niet meer werkt, heeft dit alles een grote invloed op de werking van het hele systeem als geheel. Zorg er eerst voor dat de kabel die u gebruikt origineel is en niet beschadigd. Om te testen, steekt u de draadstekker in een andere USB-poort. Als de computer de telefoon ziet, zat het probleem in een defecte USB-gateway van de computer.

Download het officiële stuurprogramma voor uw telefoon van de xiaomi-website en installeer het op uw computer. Een volledige driverupdate met een werkende kabel zou het probleem moeten oplossen.

2. Programma's van derden gebruiken (Android Terminal Emulator)

Het nadeel van deze methode is de aanwezigheid van rootrechten op de telefoon (de rechten van Beheer en beheer van systeeminstellingen). U moet het programma naar uw telefoon downloaden. Het beste van alles uit de officiële winkel - Speelmarkt. Het wordt gratis verspreid. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, start u het op uw telefoon, sluit u het aan op uw computer en schrijft u de volgende opdrachten in het geopende venster:

- su (ingeschakelde root-rechten) en bevestiging van de keuze;

- setprop persist.sys.usb.config mass_storage, adb + Enter;

- reboot (start de telefoon opnieuw)

conclusies

Het gebrek aan verbinding is meestal gebaseerd op enkele kleinigheden die een eenvoudige gebruiker kan oplossen. De bovenstaande methoden zouden u in 9 van de 10 gevallen moeten helpen deze tekortkoming te corrigeren. Als het advies u echter niet heeft geholpen, kunt u de situatie hoogstwaarschijnlijk niet met uw eigen handen corrigeren. In dit geval kunt u het beste contact opnemen met het servicecentrum of zelf proberen de telefoon opnieuw te flashen.

Aanbevolen: