Hoe Xiaomi Redmi 4x Op De Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Xiaomi Redmi 4x Op De Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Xiaomi Redmi 4x Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Xiaomi Redmi 4x Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Xiaomi Redmi 4x Op De Computer Aan Te Sluiten?
Video: КУПИЛ СТАРЫЙ XIAOMI REDMI 4X - МОЖНО ЛИ ИМ ПОЛЬЗОВАТЬСЯ? 2024, Maart
Anonim

Vaak hebben smartphonebezitters moeite om hun telefoon op een computer aan te sluiten. De budget-smartphone van het merk xiaomi is momenteel een van de populairste ter wereld. Verschilt in redelijke prijs, goede eigenschappen en kwaliteit. Wat moet ik doen om mijn telefoon op mijn pc aan te sluiten en bestanden over te zetten?

Hoe xiaomi redmi 4x op de computer aan te sluiten?
Hoe xiaomi redmi 4x op de computer aan te sluiten?

Het proces om uw Xiaomi Redmi 4X-telefoon op uw computer aan te sluiten, maakt het gemakkelijker om met uw smartphone te werken. U kunt muziek-, foto-, videobestanden en gemaakte documenten overzetten. Hetzelfde gaat in de tegenovergestelde richting. Tijdige firmware-update, installatie van assemblages, aanpassing van wijzigingen stellen de eigenaar in staat om de telefoon goed te laten werken. Dit kan ook met behulp van een computer.

Hoe sluit ik xiaomi redmi 4x aan op de computer?

Meestal is het voldoende om hiervoor alleen een USB-kabel te gebruiken: selecteer de gewenste connector en sluit de telefoon aan op een computer of laptop. Met Windows XP en nieuwe assemblages kan deze procedure automatisch worden uitgevoerd: ze selecteren de juiste stuurprogramma's voor de telefoon.

  1. Het is de moeite waard om de telefoon via een USB-connector op een pc aan te sluiten;
  2. Er verschijnt een tabel met acties op het telefoonscherm, u moet bijvoorbeeld "Bestandsoverdracht" selecteren, het kan ook gewoon het apparaat opladen;
  3. Een lijst met wat er met de telefoon moet worden gedaan, verschijnt op dezelfde manier op de computer, u hoeft alleen de juiste te selecteren.

Wat als de telefoon geen verbinding maakt?

Vaak worden gebruikers geconfronteerd met het feit dat de bestandsoverdracht niet start: alleen het opladen blijft. Apparaten zonder globale firmware maken dit proces moeilijk. Wat kan helpen?

  1. Aankoop van de originele kabel: in de online winkel, bij het officiële verkooppunt van de stad;
  2. Gebrek aan vereiste chauffeurs. Hier moet u meer te weten komen over de mogelijkheden van het besturingssysteem van de telefoon, of het automatisch stuurprogramma's kan installeren. Als de installatie van de stuurprogramma's fouten bevatte, kunt u proberen ze zelf te downloaden, uit te pakken en te installeren. Steek vervolgens het snoer in, selecteer "Deze computer", selecteer "Apparaatbeheer" met de rechtermuisknop. Selecteer "Driver" en "Update". Specificeer vervolgens de map voor installatie;
  3. Ongeldige verbindingsmethode. De USB-poort op de pc werkt mogelijk gewoon niet meer of brandt uit. Gebruikers gaan op zoek naar de reden in de telefoon, verwisselen de snoeren, maar het probleem bleek in de connector te zitten. U kunt de tweede connector aan de achterkant van de systeemeenheid gebruiken;
  4. Verkeerde firmware. U kunt proberen de fabrieksinstellingen terug te zetten of de firmware van uw telefoon te wijzigen. Maar deze methode kan als laatste redmiddel worden gebruikt, omdat het behoorlijk radicaal is en de instellingen enorm kan verwarren, en als je het verkeerd doet, kan het ook schadelijk zijn. Daarvoor moet je dit onderwerp op de forums bestuderen, alle instellingen en kenmerken van de telefoon bestuderen. Zorg ervoor dat u een back-up maakt voordat u gaat flashen;
  5. Actieve camera. Ook kan de telefoon worden aangesloten op een pc in de actieve cameramodus. Daarvoor moeten bestanden voor overdracht worden overgebracht naar de telefooncamera, schakel deze in. Maak verbinding met je computer en ga naar de map met foto's op je smartphone.

Aanbevolen: