Een Banner Van Uw Computer Verwijderen Your

Inhoudsopgave:

Een Banner Van Uw Computer Verwijderen Your
Een Banner Van Uw Computer Verwijderen Your

Video: Een Banner Van Uw Computer Verwijderen Your

Video: Een Banner Van Uw Computer Verwijderen Your
Video: How to Format computer and laptop | Window 7 , 8, 10 Format ? Computer format kaise kare in hindi 2024, Mei
Anonim

U kunt een banner op verschillende manieren van uw computer verwijderen. Het feit is dat er veel varianten van deze banner zijn, dus elk zou als het ware zijn eigen aanpak moeten hebben.

Antivirus
Antivirus

instructies:

Stap 1

Allereerst moet er meteen rekening mee worden gehouden dat het verschijnen van een dergelijke banner in het besturingssysteem wijst op ineffectieve bescherming. Om dergelijke excessen te voorkomen, moet u daarom effectieve bescherming installeren (bijvoorbeeld antivirus Kaspersky Internet Security).

Stap 2

De eenvoudigste manier om de banner te verwijderen, is als deze het register, Windows Taakbeheer en andere aangepaste opdrachten niet blokkeert. Dit is de eerste versie van de banner, die niet al te moeilijk te hanteren is, zelfs niet handmatig. Allereerst moet je naar de taakbeheerder gaan (tegelijkertijd ctrl + alt="Image" + del indrukken). Zoek daar een banner (in de regel werkt een verdachte naam van een klein formaat van de gebruiker). Het zou uitgeschakeld moeten zijn. Ga dan naar: Mijn computer - Besturingssysteemschijf - WINDOWS - system32 - stuurprogramma's - etc. Van daaruit moet u het Hosts-bestand verwijderen. Ga dan naar het register: Start - Uitvoeren - regedit - HKEY_LOKAL_MACHINE - Software - Microsoft - Windows NT - Huidige versie - Winlogon. Klik twee keer op Winlogon, kijk naar de Shell-parameter. Daar wordt het pad naar het virus aangegeven (dat op de gebruikelijke manier moet worden verwijderd). En in plaats van het adres van het virus, moet u Explorer.exe invoeren.

Stap 3

Tegelijkertijd moet u een volledige systeemdiagnose stellen, in het bijzonder met behulp van een antivirusprogramma (een programma waarvoor geen CureIt-installatie vereist is), het hulpprogramma CCleaner. U moet ook tijdelijk Systeemherstel uitschakelen, dat zich bevindt: Start - Alle programma's - Accessoires - Systeemwerkset - Systeemherstel. Indien gewenst kan het systeemherstel weer worden ingeschakeld nadat de banner is verwijderd. Nadat de diagnose is uitgevoerd, moet de computer opnieuw worden opgestart. In theorie zouden alle sporen van de banner moeten verdwijnen.

Stap 4

Er zijn ook bijzonder gevaarlijke versies van banners die gebruikersacties eenvoudig blokkeren. Inclusief: taakbeheer, antivirus. Het is raadzaam om dit probleem op te lossen met behulp van een andere computer met internettoegang. U dient de bannercodes op te schrijven en hier vanaf een andere computer in te voeren: https://virusinfo.info/deblocker/. Dan is het mogelijk om te ontgrendelen. Dan moet u een volledige computerdiagnose uitvoeren (zoals in het geval van een banner die systeemprocessen niet blokkeert).

Aanbevolen: