Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op De Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op De Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Op De Computer Aan Te Sluiten?
Video: Hoe koppel ik mijn Bluetooth hoofdtelefoon aan een Windows computer? 2024, Mei
Anonim

Koptelefoons aangesloten via bluetooth hebben veel voordelen ten opzichte van conventionele bedrade. U kunt zich vrij door het huis bewegen, weg van de computer, zonder u zorgen te maken over de lengte van de kabel. Muziek luisteren wordt veel comfortabeler. Maar soms lijkt het aansluiten van een bluetooth-koptelefoon op een computer niet zo eenvoudig.

Hoe een Bluetooth-koptelefoon op de computer aan te sluiten?
Hoe een Bluetooth-koptelefoon op de computer aan te sluiten?

Het is nodig

Koptelefoonsoftware, bluetooth-modem

instructies:

Stap 1

Toen u de hoofdtelefoon kocht, zou u ook speciale software moeten hebben gekregen, waarmee de computer ermee kan communiceren als met een extern apparaat. Als er geen software is, ga dan naar de website van de fabrikant en download daar drivers en programma's. Doorgaans plaatsen fabrikanten clienttoepassingen voor hun apparaten in het publieke domein.

Stap 2

Je hebt een bluetooth-zender nodig die een verbinding tot stand brengt tussen je computer en de koptelefoon. Meestal wordt een bluetooth-koptelefoon geleverd met een communicatieapparaat. Vooral veel computers, bijna alle laptops zijn uitgerust met een bluetooth communicator. Als uw computer dit type communicatie niet ondersteunt, gebruikt u het apparaat dat bij de hoofdtelefoon is geleverd. Voor die hoofdtelefoons die zonder een bluetooth-apparaat zijn gekocht, moet u er een aanschaffen.

Stap 3

Er moet een bluetooth-apparaat op de computer zijn geïnstalleerd. De stuurprogramma's ervoor worden op een aparte schijf geleverd en als het met de koptelefoon is gekocht, kunnen de stuurprogramma's samen zijn. Wanneer het bluetooth-apparaat is geïnstalleerd en naar behoren werkt, kun je beginnen met het instellen van de koptelefoon zelf.

Stap 4

Om alle apparaten te installeren, hoeft u meestal alleen de Bluetooth-zender in te pluggen, de driverschijf te plaatsen en de installatie-instructies te volgen die op het computerscherm verschijnen. Het programma installeert automatisch alle stuurprogramma's die nodig zijn voor het werk.

Stap 5

Als alle stuurprogramma's en programma's zijn geïnstalleerd, zal het bluetooth-apparaat, wanneer het is ingeschakeld, automatisch de hoofdtelefoon detecteren, maar deze moeten ook eerst worden ingeschakeld. Het systeem detecteert het type hoofdtelefoon en de interface om ermee te werken. Zet de hoofdtelefoon gedurende deze tijd niet uit. Zodra de identificatie en configuratie is voltooid, kunt u de bluetooth-hoofdtelefoon in gebruik nemen.

Aanbevolen: