Hoe Kom Je Erachter Welke Videostuurprogramma's Nodig Zijn?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Welke Videostuurprogramma's Nodig Zijn?
Hoe Kom Je Erachter Welke Videostuurprogramma's Nodig Zijn?

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Videostuurprogramma's Nodig Zijn?

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Videostuurprogramma's Nodig Zijn?
Video: How to make a Windows 10 bootable USB drive 2024, Mei
Anonim

Soms heb je geen stuurprogramma voor de videokaart bij de hand op het moment dat je het echt nodig hebt. Bijvoorbeeld na het opnieuw installeren van het besturingssysteem. U kunt uit deze moeilijke situatie komen door toegang te hebben tot internet.

Hoe kom je erachter welke videostuurprogramma's nodig zijn?
Hoe kom je erachter welke videostuurprogramma's nodig zijn?

Het is nodig

Russified proefversie van het AIDA64-programma

instructies:

Stap 1

Download de proefversie van 30 dagen (in ons geval is het voldoende) van het AIDA64-programma. Geef tijdens het installeren van het programma de Russische taal op.

Stap 2

Wanneer u het programma opent, zult u zien dat het grootste deel wordt ingenomen door twee gebieden. U wilt de linker, selecteer het tabblad "Menu" erop en klik vervolgens op "Beeldscherm" en "GPU". Je zou nu geïnteresseerd moeten zijn in het juiste gebied. Als het programma meerdere videokaarten ziet of dat uw systeem het gebruik van SLI- of Crossfire-technologieën toestaat, wordt dit aangegeven in het bovenste gedeelte van het rechtergedeelte. Zorg er dus voor dat je het juiste apparaat kiest. Als er maar één videokaart is, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Stap 3

Zoek de kolom "Veld" en de regel "Video-adapter" erin. Aan de rechterkant van de lijn ziet u de naam van uw videokaart, bijvoorbeeld nVIDIA GeForce 9600M GS (Samsung) of ATI Radeon HD 5870 1GB GDDR5. Onthoud deze naam, of schrijf hem beter op. Het halve werk is gedaan.

Stap 4

Ga nu naar de officiële website van de fabrikant van de videokaart. Om het vereiste stuurprogramma voor NVIDIA-apparaten te vinden, gaat u naar www.nvidia.ru/Download/index.aspx?lang=ru. Op basis van de informatie over de videokaart die is gevonden met AIDA64, vult u de juiste velden in. Als uw videokaart bijvoorbeeld nVIDIA GeForce 9600M GS (Samsung) heet, geeft u in het veld Apparaattype GeForce op, in de Productserie - GeForce 9M-serie (notebooks), Productfamilie - GeForce 9600M GS, Besturingssysteem - het type van uw besturingssysteem en de bitdiepte, "Taal" - Russisch. Als u klaar bent, klikt u op Zoeken. Als het systeem het stuurprogramma vindt dat u zoekt, verschijnt er een knop Nu downloaden, waarmee u het stuurprogramma kunt downloaden

Stap 5

Om een driver voor Radeon grafische kaarten te vinden, ga naar https://radeon.ru. Plaats de muisaanwijzer op de knop Downloads, die zich in het midden van de site bevindt. Selecteer in het menu dat verschijnt het type besturingssysteem. Selecteer op de volgende pagina uit de voorgestelde opties degene in de beschrijving waarvan de naam van uw videokaart wordt aangegeven. Klik vervolgens op de knop Downloaden rechts van elke optie.

Aanbevolen: