Hoe Kom Je Erachter Welke Stuurprogramma's Nodig Zijn?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Welke Stuurprogramma's Nodig Zijn?
Hoe Kom Je Erachter Welke Stuurprogramma's Nodig Zijn?

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Stuurprogramma's Nodig Zijn?

Video: Hoe Kom Je Erachter Welke Stuurprogramma's Nodig Zijn?
Video: How to download motherboard drivers in Telugu |Download Laptop or Desktop motherboard drivers telugu 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat u nieuwe hardware in de systeemeenheid van uw computer hebt geïnstalleerd en Windows weigert deze categorisch correct te herkennen en kan de juiste stuurprogramma's niet installeren. Het is handig als je een cd met drivers van de fabrikant bij de hand hebt.

Hoe kom je erachter welke stuurprogramma's nodig zijn?
Hoe kom je erachter welke stuurprogramma's nodig zijn?

instructies:

Stap 1

Er zijn ten minste drie eenvoudige manieren om erachter te komen welke stuurprogramma's een nieuw apparaat nodig heeft. Ga rechtstreeks naar de officiële website van de fabrikant van de apparatuur. Ga naar het gedeelte Ondersteuning van elke site en zoek naar beschrijvingen, instructies en de nieuwste stuurprogramma's voor uw apparaat. Download ze naar uw harde schijf, pak ze uit en installeer ze met standaard Windows-tools. De nieuwe apparatuur moet worden gedefinieerd en werken.

Stap 2

Als u de fabrikant van de hardware niet kent, gebruikt u een andere methode om erachter te komen welke stuurprogramma's nodig zijn voor een niet-geïdentificeerd apparaat. Ga hiervoor naar Windows Apparaatbeheer (Deze computer - Eigenschappen - Apparaatbeheer). Zoek het niet-geïdentificeerde apparaat en open de eigenschappen ervan. Klik op het tabblad Details en selecteer in het veld Eigenschap Hardware-ID. Van alle tekstregels die in het onderstaande veld verschijnen, kopieert u de eerste door er met de rechtermuisknop op te klikken en 'Kopiëren' te selecteren. Open uw browser en ga op code naar de apparaatzoeksite: https://devid.info/. In het veld Zoeken, plak de gekopieerde regel met de code en in de verschenen tabel met de gevonden resultaten, selecteer een willekeurig stuurprogramma. Download het en installeer het op het systeem

Stap 3

De gemakkelijkste en handigste optie, waarmee u niet alleen kunt achterhalen welke stuurprogramma's uw hardware nodig heeft, maar ook automatisch kunt installeren of bijwerken, is het gebruik van stuurprogramma-installatiemanagers zoals DriverPack Solution of SamDrivers. Je kunt ze volledig gratis downloaden. En de voordelen van het gebruik ervan liggen voor de hand: ze installeren automatisch stuurprogramma's voor de overgrote meerderheid van de componenten en besparen u daardoor tijd. Als u plotseling de geïnstalleerde stuurprogramma's moet terugdraaien, maakt u een ander systeemherstelpunt voordat u de beheerders start.

Aanbevolen: