Hoe Draden In Een Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Draden In Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe Draden In Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Draden In Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Draden In Een Computer Aan Te Sluiten
Video: How to Format computer and laptop | Window 7 , 8, 10 Format ? Computer format kaise kare in hindi 2024, Mei
Anonim

Voor mensen die net beginnen te communiceren met een pc, zal de verbinding met het netwerk een echt mysterie zijn. Veel draden zullen een persoon zeker in verwarring brengen wanneer hij de computer probeert aan te zetten.

PC-verbinding
PC-verbinding

Het is nodig

Computer, set draden

instructies:

Stap 1

In de beginfase moet u de draden die bij de computer zijn geleverd scheiden en ook het achterpaneel van de systeemeenheid onderzoeken. In principe is het niet moeilijk om apparaten op de systeemeenheid aan te sluiten, en het zal niet moeilijk zijn om de juiste connector voor een specifieke draad te bepalen.

Stap 2

Om de monitor op de systeemeenheid aan te sluiten, moet u een draad vinden, aan elk uiteinde waarvan dezelfde pluggen worden gemonteerd. Een van de uiteinden van de draad is aangesloten op de overeenkomstige connector op de monitor, de andere op een vergelijkbare uitgang op de systeemeenheid.

Stap 3

Ook het speakersysteem, toetsenbord en muis zijn vrij eenvoudig aan te sluiten. Als je goed oplet, heeft een losse stekker zijn eigen specifieke kleur, die elk overeenkomen met de kleuren van de connectoren op de systeemeenheid.

Stap 4

Nadat het luidsprekersysteem en andere apparaten zijn aangesloten, blijft het om de computer met het netwerk te verbinden. De set draden moet twee identieke snoeren bevatten (de ene kant is uitgerust met een stekker voor een stopcontact, de andere met een stekker om op het apparaat aan te sluiten). Deze draden worden gebruikt om de systeemeenheid en de monitor op het netwerk aan te sluiten. Sluit eerst de snoeren aan op de apparaten, pas daarna kun je ze in het stopcontact steken. Het aansluiten van een subwoofer levert ook geen complicaties op - het apparaat wordt met een standaardstekker op het netwerk aangesloten en de luidsprekeraansluiting wordt schematisch weergegeven op de achterkant.

Aanbevolen: