Hoe Het RAM-geheugen Van De PDA Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Het RAM-geheugen Van De PDA Te Wissen
Hoe Het RAM-geheugen Van De PDA Te Wissen

Video: Hoe Het RAM-geheugen Van De PDA Te Wissen

Video: Hoe Het RAM-geheugen Van De PDA Te Wissen
Video: How to Clear Memory and Boost RAM on Windows 10 | 2020 2024, Mei
Anonim

De draagbare apparaten van tegenwoordig zijn rijk aan mogelijkheden. Een PDA-gebruiker kan tegelijkertijd een boek lezen, naar muziek luisteren en op de hoogte blijven van al het internetnieuws, Twitter en e-mail bekijken. Echter, soms na de gelijktijdige lancering van verschillende "zware" programma's, herstart of bevriest het apparaat willekeurig, waardoor de gebruiker gedwongen wordt te zoeken naar de "reset"-knop. En als dergelijke herstarts vaak voorkomen, is het noodzakelijk om het RAM-geheugen van de PDA te wissen.

Hoe het RAM-geheugen van de PDA te wissen
Hoe het RAM-geheugen van de PDA te wissen

Het is nodig

  • - handleiding voor de PDA;
  • - derde partij software;
  • - USB-kabel voor synchronisatie en gegevensoverdracht.

instructies:

Stap 1

Raadpleeg de instructies om de procedure voor het wissen van het PDA-RAM te starten. Het is mogelijk dat de fabrikant in de sectie "software" het normatieve gebruik van de hoeveelheid geheugen heeft aangegeven. Het is noodzakelijk onmiddellijk na het inschakelen van het apparaat het bedrag dat is gespecificeerd in de instructies voor de hulpprogramma's van het totale RAM-geheugen af te trekken. Het resultaat is het aantal vrije RAM dat programma's van derden kunnen gebruiken.

Stap 2

Ga naar de hulpprogramma's van uw apparaat om de ingebouwde taakbeheerder te vinden. Afhankelijk van het geïnstalleerde besturingssysteem kan een dergelijk programma worden geïnstalleerd, maar in sommige gevallen geeft de PDA-fabrikant de voorkeur aan de zogenaamde "cut-down" versie van het besturingssysteem voor een snellere werking van het apparaat. Deze functie is typisch voor zwakke apparaten en signaleert op zichzelf een kleine hoeveelheid RAM, die niet bestand is tegen de belasting van het gelijktijdig starten van "zware" applicaties, zoals bijvoorbeeld een grafische editor en een muziekspeler.

Stap 3

Wees voorzichtig bij het gebruik van externe programma's om het RAM-geheugen van uw Pocket PC op te schonen. Voor Android-apparaten is er een hele reeks programma's die taakmoordenaars worden genoemd. Met deze programma's kunt u onnodige processen in het systeem stoppen, dat wil zeggen "doden", waardoor RAM vrijkomt. Niet alle taakmoordenaars werken correct, maar voor Android is dit niet zo kritisch, en een belangrijk proces dat per ongeluk is "gedood" zal eenvoudig opnieuw worden gestart zonder veel schade voor de gebruiker. In de Windows-omgeving zijn de zaken echter niet zo wolkenloos. Onjuist werkende software van derden kan niet alleen het apparaat "ophangen", maar ook alle gegevens wissen die niet eerder zijn opgeslagen.

Stap 4

Let op de grafische schil waarmee het toestel werkt. Heel vaak installeert de PDA-fabrikant een mooie luncher, die indruk maakt op een potentiële koper, maar op zich al erg "vraatzuchtig" is. Dat wil zeggen, het gebruik van zo'n spectaculaire grafische schil op budget-PDA's is volkomen ondoeltreffend, aangezien de launcher een enorme hoeveelheid RAM-bronnen opslokt, waardoor er weinig overblijft voor andere programma's. Hieruit zijn er talloze bevriezingen en herstarts van de PDA.

Aanbevolen: