Hoe Een Externe Schijf Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Externe Schijf Te Herstellen
Hoe Een Externe Schijf Te Herstellen

Video: Hoe Een Externe Schijf Te Herstellen

Video: Hoe Een Externe Schijf Te Herstellen
Video: Harde schijf gevallen of kapot – Hard disk Recovery - Hoe kun je een harde schijf herstellen? 2024, Mei
Anonim

Speciale hulpprogramma's worden gebruikt om informatie van beschadigde externe harde schijven te extraheren. Opgemerkt moet worden dat het vaak mogelijk is om verwijderde bestanden van de aangegeven media te herstellen. Uiteraard moet hiervoor aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Hoe een externe schijf te herstellen
Hoe een externe schijf te herstellen

Het is nodig

Mount'n'Drive

instructies:

Stap 1

Soms, na het onjuist verwijderen van het apparaat, kan er een fout optreden vanwege het onvermogen om het bestandssysteem correct te bepalen. Dit probleem kan optreden na het abrupt loskoppelen van de USB-kabel tijdens het gebruik van een schijf. Formatteer de externe schijf als u de informatie die erop staat niet nodig hebt.

Stap 2

Sluit de harde schijf aan op een geschikte interface. Zet uw computer aan. Open het menu Deze computer. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de externe schijf.

Stap 3

Selecteer in de uitgebreide selectie "Formaat". Selecteer in het nieuwe menu het bestandssysteemformaat. Klik op de knop Aan de slag. Verwijder de harde schijf veilig nadat het formatteren is voltooid.

Stap 4

Gebruik het programma Mount'n'Drive om informatie te herstellen van een harde schijf met een beschadigd bestandssysteem. Installeer het hulpprogramma en open het.

Stap 5

Sluit de externe schijf aan op uw computer en klik op de knop "Scannen". Wacht tot het programma het gewenste apparaat detecteert. Klik nu met de linkermuisknop op het pictogram. Zoek Mount Device op de werkbalk en klik erop. Selecteer de letter die het programma aan de nieuwe schijf zal toewijzen.

Stap 6

Open uw bestandsbeheerder en navigeer naar de lokale schijf die zojuist is verschenen. Kopieer de gewenste bestanden naar uw vaste harde schijf of een ander opslagapparaat. Het kopieerproces kan lang duren. Dit komt door de lage snelheid van gegevensverwerking vanaf de gekoppelde schijf.

Stap 7

Formatteer de externe harde schijf na het extraheren van belangrijke informatie. Om dit te doen, kunt u de hierboven beschreven methode gebruiken of gespecialiseerde hulpprogramma's gebruiken.

Aanbevolen: