Hoe De D-schijf Terug Te Krijgen?

Inhoudsopgave:

Hoe De D-schijf Terug Te Krijgen?
Hoe De D-schijf Terug Te Krijgen?

Video: Hoe De D-schijf Terug Te Krijgen?

Video: Hoe De D-schijf Terug Te Krijgen?
Video: SSD / C Schijf 100% vol? Hoe je in Windows 10 je harde schijf of ssd snel kunt opruimen 2024, Mei
Anonim

Nadat u per ongeluk een harde schijfpartitie hebt verwijderd, moet deze correct worden hersteld. Als u de informatie die op deze schijf is opgeslagen niet hoeft terug te geven, is de taak veel eenvoudiger.

Hoe de D-schijf terug te krijgen?
Hoe de D-schijf terug te krijgen?

Het is nodig

  • - Partitie Beheerder;
  • - Acronis Disk Director;
  • - Eenvoudig herstel.

instructies:

Stap 1

Installeer eerst het Partition Manager-programma. Selecteer de versie die overeenkomt met uw 32- of 64-bits systeem. Voer dit hulpprogramma uit en wacht tot het is geladen. Open het menu "Wizards" en selecteer "Sectie maken". Vink het vakje naast Geavanceerde modus aan en klik op Volgende.

Stap 2

Selecteer nu het niet-toegewezen gebied van uw harde schijf en klik op Volgende. Vink in het nieuwe menu het vakje aan naast Maken als logisch station. Specificeer de grootte van het toekomstige volume en klik op "Volgende". Selecteer het bestandssysteem van de nieuwe lokale schijf. Klik op de knop Voltooien. Ga nu naar het tabblad "Wijzigingen" en selecteer "Wijzigingen toepassen". Wacht tot het proces van het maken van een nieuwe partitie is voltooid.

Stap 3

Als u gegevens op een externe partitie moet opslaan, gebruikt u het hulpprogramma Acronis Disk Director. Start dit programma en open het menu "Bekijken". Selecteer de handmatige modus van het hulpprogramma.

Stap 4

Selecteer nu het niet-toegewezen gebied van de harde schijf en selecteer het item "Herstellen" in het menu "Geavanceerd". Selecteer in het nieuwe venster de optie "Handmatig" en klik op de knop Volgende. Selecteer het volledige zoektype voor eerdere secties. Klik volgende".

Stap 5

Wacht tot je D-schijf verschijnt in de lijst met eerder bestaande partities. Markeer het en klik op Volgende. Ga naar het menu "Bewerkingen", dat zich boven de werkbalk bevindt. Klik op de knop Uitvoeren. Wacht tot het venster met de regel "Operatie succesvol voltooid" verschijnt.

Stap 6

Installeer het Easy Recovery-programma. Voer het uit en selecteer Verwijderd herstel. Geef het type bestanden op dat u wilt herstellen en start dit proces. Het wordt aanbevolen om dit hulpprogramma te gebruiken als er veel belangrijke bestanden verloren zijn gegaan na het herstellen van de partitie.

Aanbevolen: