Een Updateserver Maken Update

Inhoudsopgave:

Een Updateserver Maken Update
Een Updateserver Maken Update

Video: Een Updateserver Maken Update

Video: Een Updateserver Maken Update
Video: RPCS3 Как обновить версию игры (PS3 Game Update Download Tool) 2024, Mei
Anonim

De WSUS-updateserver staat bij veel systeembeheerders bekend als een handige en flexibele manier om Microsoft-producten centraal te updaten. Met zijn hulp kunt u het updateproces beheren, informatie verzamelen over netwerkbeveiliging en verkeer besparen.

Een updateserver maken update
Een updateserver maken update

Het is nodig

een computer die is aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Download het installatiebestand WSUSSetup_30SP1_x86.exe van de Microsoft-website om de updateserver te verhogen. Start het op. Selecteer de wizardtaal als deze niet automatisch is geselecteerd. Selecteer vervolgens de installatiemodus: volledige installatie van de updateserver, met de beheerconsole of alleen de beheerconsole. Kies voor een eerste installatie of serverupgrade de eerste optie.

Stap 2

Wacht tot de analyse van de systeemconfiguratie is voltooid en als er problemen worden gevonden, wordt het proces van het maken van de updateserver voltooid en ontvangt u aanbevelingen voor het wijzigen van de instellingen. Als alles in orde is, accepteer dan de voorwaarden van de licentieovereenkomst en bepaal vervolgens waar de updates worden opgeslagen: op een lokale schijf of elke keer dat ze worden gedownload van de Microsoft Updates-server. Vink het vakje aan naast Updates lokaal opslaan. Standaard wordt er een map voor updates gemaakt op het systeemstation (C:\WSUS). Dit is onpraktisch, omdat vrije ruimte mogelijk niet op het juiste moment beschikbaar is. Selecteer een map voor het opslaan van updates op een andere schijf of partitie, specificeer het pad naar deze map in het onderstaande veld.

Stap 3

Klik volgende . Kies in de volgende stap of u een interne database wilt gebruiken of verbinding wilt maken met een bestaande databaseserver. De interne database wordt standaard op de systeemschijf gemaakt, dus het is beter om een andere map te kiezen om deze op te slaan.

Stap 4

Geef in het onderste veld de instellingen op om verbinding te maken met een bestaande database. De database die op de lokale computer is geïnstalleerd, wordt automatisch gedetecteerd, selecteer deze in de lijst "Bestaande databaseserver op deze computer".

Stap 5

Selecteer het keuzerondje "Voorkeurswebsite" voor de website waarop WSUS wordt uitgevoerd. U kunt de standaard "Gebruik een bestaand knooppunt" laten staan. Kopieer in het venster na de instellingen het adres waarmee clients verbinding zullen maken. Klik op de knop "Volgende", wacht tot de installatie is voltooid.

Aanbevolen: