Een Nod32-updateserver Maken

Inhoudsopgave:

Een Nod32-updateserver Maken
Een Nod32-updateserver Maken

Video: Een Nod32-updateserver Maken

Video: Een Nod32-updateserver Maken
Video: Как обновить антивирус ESET NOD32 НОД бесплатно 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het maken van uw eigen ESET NOD32-updateserver, of mirrors, impliceert geen voorstudie van programmeertalen en kan worden uitgevoerd met standaard Windows OS-tools zonder dat er extra programma's nodig zijn.

Een nod32-updateserver maken
Een nod32-updateserver maken

Het is nodig

  • - lic-bestand;
  • - ESET NOD32.

instructies:

Stap 1

Download het lic-bestand dat op internet kan worden gedownload naar uw computer en sla het op waar u maar wilt. Download en installeer ook elke versie van ESET NOD32 zelf op uw computer.

Stap 2

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing. Volg het pad drive_name: Program FilesESETESET NOD32 AntivirusLicense en plaats het eerder opgeslagen lic-bestand in de License-map.

Stap 3

Start de ESET NOD32-toepassing en druk op de functietoets F5 om het dialoogvenster met antivirusinstellingen te openen. Vouw de koppeling Update in de paneelstructuur uit en klik op de knop Instellingen. Gebruik de optie "Geavanceerde instellingen" in het dialoogvenster dat wordt geopend en klik nogmaals op de knop "Instellingen". Ga naar het tabblad Mirror in het volgende dialoogvenster en schakel het selectievakje in de rij Create Update Mirror in.

Stap 4

Klik op de knop "Map" en geef het volledige pad op naar de gewenste locatie voor het opslaan van de antivirusdatabases. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken en update vanaf de officiële ESET NOD32-website. Configureer daarna een andere NOD32-toepassing op de gemaakte spiegel. Gebruik hiervoor het adres https:// computer_ip_address: 2221 in het veld "Update servers" van het instellingenvenster van de antivirus en bevestig uw keuze door op de knop "Toevoegen" te klikken. Pas de aangebrachte wijzigingen toe door op OK te klikken.

Stap 5

Merk op dat het tabblad Mirror van het venster met geavanceerde instellingen alleen wordt weergegeven als er zich een lic-bestand in de map Licentie bevindt. Zonder dit bestand is het tabblad inactief, dus het verplaatsen van het lic-bestand naar de opgegeven map is een vereiste voor het succes van de procedure voor het maken van uw eigen NOD32-updateserver.

Aanbevolen: