Hoe Een Kant-en-klare Mangoserver Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kant-en-klare Mangoserver Te Installeren
Hoe Een Kant-en-klare Mangoserver Te Installeren

Video: Hoe Een Kant-en-klare Mangoserver Te Installeren

Video: Hoe Een Kant-en-klare Mangoserver Te Installeren
Video: wifi-afstandsbediening voor IR- en RF-codes Broadlink RM4C Pro, werk in Home Assistant 2024, Mei
Anonim

De mangoserver heeft zich al op de best mogelijke manier bewezen. Je kunt er vrijelijk over doen en controleren wat je interesseert in het spel, je kunt ook doorgaan met spelen als het internet plotseling wordt verbroken. Mangos Server is een van de beste servers voor WoW en het is heel eenvoudig om het op je computer te installeren.

Hoe een kant-en-klare mangoserver te installeren
Hoe een kant-en-klare mangoserver te installeren

Het is nodig

  • - Mango's Server;
  • - Netkader 3.5;
  • - Navigate lite 8;
  • - ManqAdmin.

instructies:

Stap 1

Schakel firewall, firewall en antivirus uit. Pak de C: / Server-mappen uit. Log in op C: / Server / home /, hernoem de IP-map naar uw lokale IP. Open c: /server/mangos/mangosd.conf en zorg ervoor dat de parameters correct zijn: realmd = 1, worlserverport = 8085. Corrigeer als de parameters niet overeenkomen. In de map realmd.conf moet RealmServerPort 3724 zijn.

Stap 2

Extraheer alle objecten en kaarten van het spel naar de server om de spelwereld vorm te geven. Kopieer hiervoor alle bestanden uit de map mango's / map extractie naar de map WoW-games.

Stap 3

Ga naar de map met Workcraft en voer vmpaextract_v2.exe uit. Er zou een zwart venster moeten verschijnen, het zal ongeveer 40 minuten blijven hangen. Wacht tot het verdwijnt en voer dan ad.exe uit vanuit dezelfde map met het spel. Wacht opnieuw vijf minuten tot het venster verdwijnt.

Stap 4

Kopieer vervolgens de mappen met gebouwen, dbc en kaarten die u zojuist hebt gemaakt naar c: / server / mangos /. Verwijder deze mappen uit de map World of Warcraft en de bestanden die je daar hebt gegooid om kaarten op te halen. Ga naar c: / server / denwer, voer Boot.exe en vervolgens Run.exe uit. Daarna kunt u naar uw website gaan.

Stap 5

Installeer de Navicat-software. Voer het uit, ga naar bestand / nieuwe verbinding en configureer de verbinding met behulp van de volgende parameters Verbindingsnaam - Realmd, IP-adres - localhost of 127.0.0.1, poort - niet wijzigen (3306), Gebruikersnaam - mango's, Wachtwoord - mango's. Klik vervolgens op OK. Dubbelklik op de nieuwe Realmd-verbinding, selecteer Realmd in het menu, realmlist in het rechtervenster en dubbelklik er ook op. Het venster met serverinstellingen wordt geopend: naam - Maga Sega Serv, adres - uw IP. Sluit Navicat.

Stap 6

Voer realmd.exe en mangos.exe uit vanuit de map mangos. Maak dan een account aan door via een browser naar je website te gaan. Om uzelf beheerder te maken, start u Navicat, dubbelklikt u op Realmd / realmd / account. Er verschijnt een venster waarin u een nieuwe chara vindt en gmlevel 3 plaatst. Sluit Navicat.

Stap 7

Ga naar WoW / Data / ruRU en open Realmlist.wtf met kladblok. Schrijf set realmlist 192.168.1.206 erin en sla op. Voer vervolgens wow.exe uit vanuit de gamemap, voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en begin met spelen.

Aanbevolen: