Hoe De Mangoserver Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe De Mangoserver Te Starten
Hoe De Mangoserver Te Starten

Video: Hoe De Mangoserver Te Starten

Video: Hoe De Mangoserver Te Starten
Video: How to Install MongoDB on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het belangrijkste doel waarvoor het MaNGOS-project is gemaakt, is training, daarom mag de broncode alleen worden gebruikt voor educatieve doeleinden, inclusief het samengestelde programma. U kunt MaNGOS niet gebruiken om openbare projecten te installeren.

Hoe de mangoserver te starten
Hoe de mangoserver te starten

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - het programma "Kladblok";
  • - hulpprogramma voor het uitpakken van kaarten;
  • - MySQL-databaseserver;
  • -Microsoft Kader 3.5;
  • - Navicat-programma;
  • - vaardigheden op het gebied van systeembeheer.

instructies:

Stap 1

Installeer de MySQL-databaseserver op uw computer. Start opnieuw op, installeer het Navicat-programma. Configureer na het installeren van Navicat de verbinding met de MySQL-server. Open hiervoor het programma en voer de opdracht Verbinding uit. Vul in het instellingenvenster het volgende in: voer in het eerste veld server in, voer in het veld hostnaam / ip-adres localhost, poort - 3306, gebruikersnaam - root in, voer hetzelfde wachtwoord in als bij het installeren van MySQL. Maak vervolgens vier databases: scriptdev2, characters, angos en realmd. Het is noodzakelijk om een basis te creëren om een MaNGOS-server te maken. Klik met de rechtermuisknop op de serververbinding, voer de opdracht Nieuwe database uit, voer een naam in voor de database, stel de codering in op utf8 en klik op OK. Maak op dezelfde manier de rest van de basis voor het starten van de MaNGOS-server.

Stap 2

Configureer de server-assembly, pak hiervoor de serverbestanden uit naar de map C: mangos, bewerk het bestand mangosd.conf. Open het met Kladblok en repareer de volgende regels: LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1; 3306; root; mangos; realmd"; WorldDatabaseInfo = "127.0.0.1; 3306; wortel; mango's; mango's"; CharacterDatabaseInfo = "127.0.0.1; 3306; root; mango's; karakters". Zoek vervolgens de regel LogsDir = " om de MaNGOS-server te configureren, specificeer log tussen de aanhalingstekens. Zoek daarna de regel RealmZone = 1. Als uw World of Warcraft-client Engels is, sla deze dan over en als het Russisch is, vervangt u de eenheid door 12. Open vervolgens het bestand realmd.conf en bewerk de LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1; 3306; mango's;" line. mangos; realmd "is hetzelfde als de vorige optie. Open het bestand scriptdev2.conf en vervang de volgende regel: ScriptDev2DatabaseInfo = "127.0.0.1; 3306; root; mangos; scriptdev2". Het bestand opslaan.

Stap 3

Begin met het installeren van de databases. Download de database via de link https://zone-game.info/go/?https://svn2.assembla.com/svn/ytdbase/Full_DB/, vul het met een batchbestand in de MaNGOS-database. Pak de database uit in één map met het batchbestand, hernoem de database naar TDB_096_R45.01_rev6710.sql. Vervolgens begint de installatie van de tabellen. Download na installatie de updates voor de database met Navicat. Open daarin de serververbinding, selecteer de database, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer de opdracht batchbestand uitvoeren, klik in het menu dat wordt geopend op de opdracht "Start". Pak daarna de World of Warcraft-clientbestanden uit, verplaats de mappen en dbc-mappen naar de map waar MaNGOS is geïnstalleerd. Voer realmd.exe uit en vervolgens mangosd.exe. Wacht tot de server opstart, schrijf Account create root 12345 in de console. Dit commando maakt een account aan met het wachtwoord 12345.

Aanbevolen: