Hoe Serververtragingen Te Verminderen

Inhoudsopgave:

Hoe Serververtragingen Te Verminderen
Hoe Serververtragingen Te Verminderen

Video: Hoe Serververtragingen Te Verminderen

Video: Hoe Serververtragingen Te Verminderen
Video: Automatiseren Een rijk # 18 Haar allemaal komt eraan samen. Ruimte Ingenieurs Solo 2024, Mei
Anonim

Eigenaars van gameservers houden zich altijd bezig met het verminderen van spelerpings en serververtragingen. Het hangt af van hoe comfortabel de gameplay voor de gebruiker zal zijn, en bijgevolg van de populariteit van de server zelf.

Hoe serververtragingen te verminderen
Hoe serververtragingen te verminderen

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - geïnstalleerde online gameserver (Lineage 2, Counter Strike).

instructies:

Stap 1

Voer een registeraanpassing uit om serververtragingen te verminderen. Deze methode is geschikt voor gebruik op het besturingssysteem Windows XP. Ga naar het hoofdmenu en voer de Regedit-registerbewerkingsopdracht in het item "Uitvoeren" in.

Stap 2

Ga naar de sectie HKEY_LOCAL_MACHINE, selecteer vervolgens het item SYSTEEM en zoek de vertakking CurrentControlSet / Services / Tcpip / Parameters / Interfaces. Er zullen verschillende mappen zijn met lange namen bestaande uit cijfers en Latijnse letters. Bekijk ze allemaal. De map die je nodig hebt bevat het maximale aantal opties en je ip-adres.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop in de gevonden registervermelding om vertragingen op de server te verminderen, selecteer de optie "Maken". Selecteer vervolgens de Dword-parameter. Noem het TcpAckFrequency. Zoek ook de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / MSMQ / Parameters en doe hetzelfde. Start uw computer opnieuw op om de systeemconfiguratie te voltooien om vertragingen op de gameserver te verminderen.

Stap 4

Verminder de hoeveelheid verkeer die door het systeem wordt gereserveerd. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start", selecteert u de opdracht "Uitvoeren", typt u de opdracht Gpedit.msc en klikt u op "OK". Ga naar het gedeelte "Computerconfiguratie" in het venster "Groepsbeleid" dat wordt geopend, ga vervolgens naar "Beheersjablonen", selecteer "Netwerk" - "QoS-pakketbeheer".

Stap 5

Dubbelklik op de optie "Beperk back-upcapaciteit", vink in het geopende venster het vakje aan in het item "Ingeschakeld", specificeer de waarde van de kanaalbeperking - 0%. Controleer vervolgens de eigenschappen van alle internetverbindingen op de aanwezigheid van het volgende protocol: "QoS Packet Scheduler". Start je computer opnieuw op.

Stap 6

Druk op de toetscombinatie Ctrl + alt="Image" + Del om naar de taakbeheerder te gaan. Zoek de regel Hlds.exe. Stel de prioriteit van Real Time ervoor in. Maak een snelkoppeling voor dit bestand, open en ga naar eigenschappen. Voer de regel -pingboost 3+ heapsize 250000+ sys_ticrate 10000 in de parameters in.

Stap 7

Installeer het hulpprogramma HL Booster om vertragingen op de gameserver te verminderen. Volg hiervoor de link dark-cs.ru/load/52-1-0-608. Maak een map aan in de map Addons, noem deze Booster, kopieer daar het bestand Booster_mm.dll. Open het bestand addons / metamod / plugins.ini met kladblok met de volgende regel: win32 en plak het pad naar het gekopieerde bestand.

Aanbevolen: