Hoe Van Server Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Van Server Te Veranderen
Hoe Van Server Te Veranderen

Video: Hoe Van Server Te Veranderen

Video: Hoe Van Server Te Veranderen
Video: Hoe een printer van offline naar online te veranderen 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel gameservers, de meeste kunnen verschillen in de voorwaarden die door de beheerders zijn gesteld. Als je degene die je hebt gekozen niet leuk vindt, kun je deze altijd wijzigen en op een andere spelen.

Hoe van server te veranderen
Hoe van server te veranderen

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - spelinstallatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Ga naar het hoofdmenu van het spel en ga online. Ververs de lijst met beschikbare servers, klik vervolgens op een van hen en selecteer het verbindingsitem. In sommige gevallen is het bij het wijzigen van de server vereist om de gamebestanden opnieuw te installeren. Houd er rekening mee dat u in dit geval niet alleen het spel opnieuw moet installeren, maar ook het register van het besturingssysteem uit de overeenkomstige vermeldingen moet wissen.

Stap 2

Selecteer het item om het programma te verwijderen in het configuratiescherm, start na installatie het register met de opdracht regedit. Zoek naar de naam van de game of de ontwikkelaar, verwijder ze, verwijder ook de systeemmappen in Games, Program Files, Application Data, enzovoort. Start je computer opnieuw op en installeer het spel opnieuw. Ververs de serverlijst en maak verbinding met degene die je nodig hebt.

Stap 3

Gebruik een speciaal hulpprogramma om door gameservers te navigeren. Meestal bevindt het zich op de site van de spelserver, met zijn hulp worden acties met het spel met betrekking tot het netwerk uitgevoerd. Dergelijke programma's zijn ook te vinden op de officiële sites van het spel. Download ze niet van verdachte bronnen, aangezien dergelijke hulpprogramma's soms worden gebruikt om de accounts die u hebt gemaakt te stelen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat je de console ook kunt gebruiken om de gameserver te wijzigen. Deze actie is niet van toepassing op alle spellen. In dit geval wordt het gestart in consolemodus, de overgang naar gameservers wordt uitgevoerd met behulp van opdrachten. Deze teams vind je op speciale gaming sites. Houd er rekening mee dat ze voor sommige games vergelijkbaar kunnen zijn, vooral als ze van dezelfde ontwikkelaar zijn.

Stap 5

Gebruik geen speciale patches om de server te wijzigen, omdat ze in de meeste gevallen niet het beste effect hebben op de werking van het hele spel, niet alleen in de online modus. Houd er rekening mee dat sommige serverregels vereisen dat je een bijgewerkte versie van het spel hebt.

Aanbevolen: