Hoe Een Dedicated Server Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dedicated Server Te Starten
Hoe Een Dedicated Server Te Starten

Video: Hoe Een Dedicated Server Te Starten

Video: Hoe Een Dedicated Server Te Starten
Video: How To Setup A Cloud Dedicated Server 2024, Mei
Anonim

De lancering van een speciale server voor het Counter Strike Source-spel wordt uitgevoerd met behulp van de console. Valve zorgde voor gamers door de mogelijkheid te bieden om met slechts een paar klikken hun eigen server voor internetgames te maken. Hoe dan ook, het is beter om je eigen gameproject uit te voeren via de Source-installatie in plaats van via de Steam-interface, waarvoor meer middelen nodig zijn.

Hoe een dedicated server te starten
Hoe een dedicated server te starten

Noodzakelijk

  • - HLDSUpdateTool;
  • - Counter Strike-bron.

instructies:

Stap 1

Download Valve's HLDSUpdatetool, die de meest recente versie van de server zal downloaden van de officiële updatepagina. Plaats het gedownloade bestand in een tijdelijke map op uw server (bijvoorbeeld op "C: / hlds").

Stap 2

Voer hldsupdatetool.exe uit en volg de instructies van het installatieprogramma. Nadat de installatie is voltooid, gaat u naar de gemaakte map hldsupdatetool en voert u het uitvoerbare bestand uit om het programma bij te werken.

Stap 3

Vervolgens moet je de gameserverbestanden downloaden. De duur van het proces kan tot enkele uren zijn, het hangt allemaal af van de snelheid van uw internetverbinding. Ga naar de Windows-console ("Start" - "Uitvoeren").

Stap 4

Voer in het pop-upvenster de volgende opdracht in:

C: / your_HLDS_folder / hldsupdatetool.exe –opdracht update –game “Counter Strike Source” -dir C: / server_folder

Vervang "server_folder" door het pad naar de map waar u uw dedicated server wilt installeren. De parameter "-game" komt overeen met het type spel.

Stap 5

Na het uitvoeren van de opgegeven opdracht, begint het downloaden van de Source-spelserver. Wacht tot het downloaden is voltooid en ga naar de servermap, naar de map "cstrike / cfg". Open server.cfg met Kladblok, maak alle benodigde instellingen en sla het bestand op.

Stap 6

Ga naar Start - Uitvoeren en typ:

C: / server_folder / srcds.exe –console –game cstrike + map de_dust –maxplayers 16 –autoupdate

Stap 7

De opdracht "+ map" is verantwoordelijk voor het starten van de server vanaf een specifieke kaart. Het kenmerk "maxplayers" is verantwoordelijk voor het maximale aantal spelers op de gelanceerde kaart. Als u het venster voor visuele configuratie van parameters wilt openen, voert u eenvoudig het bestand srcds.exe in de juiste map uit. De server is actief.

Stap 8

Om de server te starten met een.bat-bestand, maakt u gewoon een bestand met de juiste resolutie en voert u de parameters in door het bestand te openen met Kladblok:

@echo uit

cls

echo Dit script beschermt je tegen crashes

echo Sluit dit venster als u het scard-type Y wilt bepalen en druk op Enter

titel srcds.com Watchdog

: srcds

echo (% tijd%)

start / wacht srcds.exe –console –game cstrike + map de_dust2 + maxplayers 18

echo (% tijd) gecrasht of gesloten

ga naar srcd's

Als het srcds-bestand crasht, zal dit script de server automatisch herstarten met de opgegeven parameters.

Aanbevolen: