Wifi Streamen Instellen

Inhoudsopgave:

Wifi Streamen Instellen
Wifi Streamen Instellen

Video: Wifi Streamen Instellen

Video: Wifi Streamen Instellen
Video: YouTube instellingen: alleen via wifi in HD-kwaliteit streamen 2024, Mei
Anonim

Als je toegang hebt tot het thuisinternet van de Stream en een draadloos thuisnetwerk wilt maken, dan heb je een wifi-router nodig. Uiteraard moet deze apparatuur goed geconfigureerd zijn.

Wifi streamen instellen
Wifi streamen instellen

Het is nodig

Wifi router

instructies:

Stap 1

Selecteer een Wi-Fi-router met een WAN-poort voor het aansluiten van een internetkabel. Sluit deze netwerkapparatuur aan op het lichtnet. Sluit de internetverbindingskabel aan op de WAN (internet)-poort.

Stap 2

Sluit nu de netwerkkaart van je computer of laptop aan op een willekeurige LAN-aansluiting van de wifi-router. Gebruik hiervoor de netwerkkabel die bij de wifi-router wordt geleverd. Schakel de webbrowser op deze computer in. Voer het IP-adres van de wifi-router in de adresbalk in. Zoek de waarde vooraf in de instructies voor de netwerkapparatuur.

Stap 3

Ga na het openen van de webinterface van de routerinstellingen naar het WAN-menu. Selecteer het type verbinding met de PPPoE-server. Statische IP-modus (DHCP) inschakelen. Stel in het menu DNS-server automatisch ophalen de optie in op Ja. Geef het door uw provider aanbevolen toegangspunt op, bijvoorbeeld stream.ru. Activeer de NAT-functie, als het menu van deze router dit toelaat.

Stap 4

Sla de wijzigingen op in de WAN-menu-instellingen. Wifi openen. Wijzig de bedrijfsparameters van het draadloze toegangspunt. Zorg ervoor dat u het juiste beveiligingstype kiest en een sterk wachtwoord instelt. Ga nu naar het menu geavanceerde instellingen. Wijzig de gebruikersnaam en het wachtwoord die nodig zijn om toegang te krijgen tot de wifi-router. Sla nu de globale instellingen van de parameters van de netwerkapparatuur op en start deze opnieuw op. Mogelijk moet u hiervoor de router loskoppelen van de netvoeding.

Stap 5

Wacht tot de router volledig is geladen en verbinding maakt met de server van de provider. Zet je laptop aan en bekijk een lijst met beschikbare wifi-netwerken. Maak verbinding met uw router. Voer hiervoor het wachtwoord in dat u hebt opgegeven bij het instellen van het toegangspunt. Als er geen internettoegang is, druk dan op de toetsencombinatie Win en R. Voer de opdracht cmd in en schrijf in het menu dat wordt geopend route –t. Maak opnieuw verbinding met de router.

Aanbevolen: