Hoe Verbinding Te Maken Met Poorten

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Poorten
Hoe Verbinding Te Maken Met Poorten

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Poorten

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Poorten
Video: Timmertip 326 Stevig ,haaks en eenvoudig "koud op elkaar" verbinding 2024, Mei
Anonim

Het aansluiten op computerpoorten voor verschillende apparaten gebeurt vaak volgens bepaalde scenario's, maar de recente trend is in de richting van de universalisering van dit proces, met name het gebruik van een USB-poort.

Hoe verbinding te maken met poorten
Hoe verbinding te maken met poorten

instructies:

Stap 1

Om een telefoon met verwisselbare opslagmedia aan te sluiten op de USB-poort van een computer, gebruikt u een speciale kabel die meestal bij het mobiele apparaat wordt geleverd. Selecteer massaopslagmodus op uw telefoon en gebruik deze als verwisselbare schijf.

Stap 2

Als u het geheugen van de telefoon wilt gebruiken wanneer deze is aangesloten op een computerpoort, voert u de speciale software uit vanaf de schijf die ook in de kit zit. Besteed speciale aandacht aan de aanwezigheid van een USB 2.0-stuurprogramma, omdat dit een voorwaarde is voor de prestaties van apparaten die zijn aangesloten via de USB-interface.

Stap 3

Gebruik de speciale meegeleverde of apart verkochte kabels om verbinding te maken met de USB-poort van Apple-apparaten. Bij het verbinden moet de software actief zijn, omdat zonder deze het apparaatgeheugen en verschillende instellingen onmogelijk zijn.

Stap 4

Om mobiele apparaten (meestal oudere modellen) aan te sluiten op de seriële communicatiepoort, gebruikt u een speciale kabel die past bij de connector van uw telefoon. Het andere uiteinde moet met speciale schroeven in de moederbordconnector worden bevestigd, anders is de stabiliteit van de werking niet gegarandeerd.

Stap 5

Het gebruik van deze poort om apparaten, printers, scanners en andere apparatuur aan te sluiten, impliceert ook de aanwezigheid van actieve software en geïnstalleerde stuurprogramma's op het moederbord. Aansluiten op deze poort is typisch voor verouderde apparatuur vanwege het gemak van het gebruik van de USB-interface, daarom kan een dergelijke poort in de nieuwste modellen moederborden eenvoudigweg ontbreken. Deze poort wordt ook wel de afkorting COM genoemd.

Aanbevolen: