Hoe Verbinding Te Maken Met Itunes

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Itunes
Hoe Verbinding Te Maken Met Itunes

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Itunes

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Itunes
Video: iPhone geblokkeerd? Zo los je dit op! 2024, April
Anonim

Itunes wordt gebruikt om Apple-apparaten te synchroniseren met een computer via een kabel of draadloze verbinding. Om itunes te gebruiken, moet je een speciale Apple ID aanmaken, die zal dienen als toegang tot de app store en muziek om naar je gadget te downloaden.

Hoe verbinding te maken met itunes
Hoe verbinding te maken met itunes

iTunes installeren

Eerst moet u het programma op uw computer installeren. Open een browservenster dat in uw besturingssysteem is geïnstalleerd en ga naar de officiële Apple-website. Klik in de bovenste balk van de pagina die verschijnt op itunes en u wordt naar de downloadpagina van het programma geleid. Gebruik de knop Downloaden om het installatiebestand te downloaden. Selecteer de map om deze op te slaan en wacht tot de downloadprocedure is voltooid en dubbelklik vervolgens op het resulterende bestand.

Het itunes-installatievenster verschijnt op het scherm. Volg de instructies op het scherm en voltooi de installatie van het programma, waarna u wordt gevraagd het hulpprogramma uit te voeren.

U kunt de toepassing op uw computer starten met behulp van de juiste snelkoppeling op het bureaublad of het menu Start.

Een Apple ID aanmaken

In het itunes-venster ziet u veel opties voor het beheren van de inhoud van uw Apple-apparaatbibliotheek. Om een Apple ID te registreren, gaat u naar het gedeelte Store en selecteert u een gratis programma dat op het scherm wordt weergegeven. Om te zoeken, kunt u de gegeven lijst met categorieën gebruiken. Nadat u het gewenste hulpprogramma hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Gratis" of op het prijskaartje waartegen u een betaalde applicatie kunt kopen.

U wordt gevraagd uw accountgegevens in te voeren. Klik op de knop "Maak Apple ID aan" om iTunes te registreren. Accepteer de overeenkomst voor het gebruik van de service en vul vervolgens de vereiste velden in. U wordt gevraagd om een naam en geboortedatum op te geven, evenals een wachtwoord voor het account in te stellen en een e-mail in te voeren. Het is belangrijk dat het e-mailadres correct is ingevoerd, omdat het een e-mail zal ontvangen om uw account te activeren. Zodra u een melding ziet over het verzenden van een activeringsbericht naar het opgegeven adres, gaat u naar uw e-mail en volgt u de link in de brief van Apple.

Programma installatie

Itunes-registratie is voltooid. Nu kunt u opnieuw op de knop "Gratis" in het programmavenster klikken en de aangemaakte gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw account invoeren. Zodra de gegevens correct zijn ingevoerd, begint het downloaden en installeren van het geselecteerde programma. Na activatie kan je ook apps kopen met je bankkaart.

Om het gedownloade hulpprogramma op uw apparaat te installeren, moet u het aansluiten met de USB-kabel die bij uw iphone, ipad of ipod is geleverd. Ga vervolgens naar het gedeelte "Programma's" en klik op "Synchroniseren" om de reeds gedownloade hulpprogramma's toe te voegen. Na het voltooien van de procedure kan de gadget worden uitgeschakeld.

Ga voor iTunes-instellingen naar het gedeelte "Bewerken" - "Instellingen" van het programmavenster.

Om instellingen te maken voor het beheer van het programma, synchronisatiemappen toe te voegen en automatische gegevensupdates in te schakelen wanneer het apparaat is aangesloten op een computer, kunt u het gedeelte "Instellingen" gebruiken. Om toegang te krijgen, klikt u op de knop van uw gadget en gaat u naar de overeenkomstige sectie. U hoeft geen verbinding te maken met uw computer om deze instellingen te wijzigen.

Aanbevolen: