Hoe Maak Je Je Server In WOW

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Server In WOW
Hoe Maak Je Je Server In WOW

Video: Hoe Maak Je Je Server In WOW

Video: Hoe Maak Je Je Server In WOW
Video: ЛУЧШИЕ ПИРАТКИ ВОВ ТОП СЕРВЕРОВ WOW О КОТОРЫХ ТЫ НЕ ЗНАЛ 2024, Mei
Anonim

Als je nog nooit woorden als World of Warcraft of gewoon Warcraft hebt gehoord - je hebt de stroom van je leven verloren, zal elke online gokverslaafde je vertellen. Er zijn een aantal fans van dit spel die verliefd worden op online games tot op het punt van fanatisme. Grof gezegd, als het internet voor zo iemand is uitgeschakeld, kan hij zich ongemakkelijk voelen. In de landen van het Verre Oosten zijn er gevallen waarin kinderen zelfmoord probeerden te plegen. Er is een categorie mensen die deze hausse al hebben meegemaakt en servers maken voor de game World of Warcraft. Dit is wat we nu gaan doen.

Hoe maak je je server in WOW
Hoe maak je je server in WOW

Het is nodig

Een server voor het spel maken met behulp van een kant-en-klare assembly

instructies:

Stap 1

Om snel uw eigen server te maken, gebruikt u een willekeurige zoekmachine en voert u de volgende regel "Download server voor WOW" in. Een groot aantal resultaten zal worden geretourneerd voor dit verzoek, u hoeft alleen maar op een link te klikken, omdat 90% van de pagina's dezelfde methode beschrijft voor het maken van een server, die afkomstig is van de site wow-mangos.megion.su. Op deze site vindt u diverse kant-en-klare assemblages. Build-gegevens worden voortdurend bijgewerkt, omdat: de motor ondergaat veranderingen. Download de nieuwste build naar uw computer.

Stap 2

In eerste instantie moeten we de virtuele Denwer-server gebruiken. Het kan ook worden gedownload. Nadat u het archief met de server hebt uitgepakt, voert u de bestanden mangosd en realmd uit, die zich in de map MaNGOS bevinden. Start de server en ga naar de opgegeven site. Standaard wordt de server beschikbaar na het upgraden naar 127.0.0.1 (afhankelijk van de build). Het blijft om u op de site te registreren en enkele wijzigingen aan te brengen in de configuratiebestanden. Navigeer naar de gegevensmap

uRU, zoek het realmlist-bestand dat kan worden geopend via elk tekstdocument, voer set realmlist 127.0.0.1 in. Sla dit bestand op en verwijder de hele Cache-map, je hebt het niet meer nodig.

Stap 3

Nu onze server in een actieve staat is, start het spel om te controleren of de server correct is geïnstalleerd.

Aanbevolen: