Hoe Maak Je Een Server Voor KS

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Server Voor KS
Hoe Maak Je Een Server Voor KS

Video: Hoe Maak Je Een Server Voor KS

Video: Hoe Maak Je Een Server Voor KS
Video: How To Add Servers On Minecraft PS4/PS5 Bedrock - XBOX XS/Switch - Custom Servers (Working 2021 1.17 2024, Mei
Anonim

De procedures voor het maken van een Listen Server en een Dedicated Server voor een Counter Strike-spel verschillen aanzienlijk. De eerste is bedoeld voor kleine games op een lokaal netwerk, de tweede kan als openbare worden gebruikt. Niettemin kunnen beide bewerkingen gemakkelijk door de gebruiker worden uitgevoerd met een minimum aan computertraining.

Hoe maak je een server voor KS
Hoe maak je een server voor KS

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je een werkende Counter Strike 1.6-client op je computer hebt geïnstalleerd voordat je begint met het maken van een luisterserver. Start het spel en selecteer de optie Nieuw spel. Wacht tot het gameservervenster wordt geopend en ga naar het tabblad Server. Geef de startkaart voor het spel op en selecteer het tabblad Spel.

Stap 2

Typ de naam van de aan te maken server in de regel Hostnaam en voer het maximum aantal spelers in het veld "Max. Spelers" in. Voer het wachtwoord voor inloggen op de server in de regel Serverwachtwoord in en definieer de tijd voor elke kaart in het veld Tijd per kaart. Activeer de opties voor het wijzigen van de kaart nadat het team wint in de regel Winlimiet en het wijzigen van de kaart na de spelrondes in het veld Rondelimiet. Voer in de regel Tijd per ronde de gewenste rondetijd in en selecteer in het veld Tijd bevriezen de gewenste tijd om de speler in de nieuwe ronde te blokkeren. Stel de tijd in voor mogelijke aankopen in de tijdlijn Kopen en definieer het bedrag van het startgeld van de speler in het veld Startgeld. Schakel de functie van voetstappen in de Footsteps-regel in en selecteer het gewenste type bewakingscamera in het veld Death-cameratype: de mogelijkheid om alle spelers te zien - de Spectate anyone-regel of de mogelijkheid om de spelers van uw groep te zien - het Spectate-team enige veld. Sla de aangebrachte wijzigingen op door op de knop Start te klikken en wacht tot de aangemaakte server is gestart.

Stap 3

Om een speciale server voor het Counter Strike Source-spel te maken, moet je het hulpprogramma HHldsUpdateTool.exe op je computer downloaden en het in de map drive_name: / srcds installeren. Roep het hoofdmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ de opdracht cmd in de regel "Openen" en bevestig de lancering van de opdrachtregel door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Typ de opdracht stationsnaam: / srcds / hldsupdstetool in het tekstvak van de opdrachtinterpreter en druk op Enter. Gebruik dan de syntaxis:

server_folder / hldsupdatetool / HldsUpdateTool -opdracht update -game Counter-Strike Source -dir server_folder / hldsupdatetool

om de server op te starten. Maak een speciaal bat-bestand, waarvan de inhoud is:

start /hlds.exe -game cstrike -console -secure + maxplayers 24 + poort 27015 + map de_dust2

en noem het start.bat. Download het bestand server.cfg en voer het gegenereerde bat-bestand uit.

Aanbevolen: