Hoe Het Poortnummer Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Poortnummer Te Vinden
Hoe Het Poortnummer Te Vinden

Video: Hoe Het Poortnummer Te Vinden

Video: Hoe Het Poortnummer Te Vinden
Video: Minecraft #3-Hoe maak je een onderwereld poort en een einde-portaal ? 2024, Mei
Anonim

Mailservers adresseren in The Bat! (zoals in andere e-mailprogramma's) gebeurt via specifieke poorten voor het verzenden en ontvangen van e-mail. Om het e-mailprogramma te configureren, moet u de SMTP- en POP3-poortnummers invoeren, evenals de namen van de servers in de boxparameters.

Hoe het poortnummer te vinden
Hoe het poortnummer te vinden

Het is nodig

gegevens uit e-mail

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van uw mailserver. Uw mailserver is bijvoorbeeld mail.ru. U moet inloggen - dat wil zeggen uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren - om toegang te krijgen tot uw persoonlijke mailbox. Zoek de help-link en klik erop.

Stap 2

Links staat een lijst met helponderwerpen. Klik op het opschrift "Toegang vanuit e-mailprogramma's" en selecteer het eerste item om de instellingenpagina te laden. De pagina geeft aan dat de naam van de inkomende e-mailserver pop.mail.ru is en de uitgaande server smtp.mail.ru is. Dit geldt alleen voor deze dienst. In de regel kan elke postserver verschillende poorten hebben, dus ga naar de officiële website in het ondersteuningscentrum en ontdek de gegevens. Er zijn ook sites op internet die informatie geven over bijna alle diensten die op internet bestaan.

Stap 3

De poortnummers van de uitgaande en inkomende mailservers staan onderaan de pagina vermeld. Er staat dat voor de inkomende mailserver de protocollen de nummers 110 (als het mailprogramma zonder encryptie werkt) en 995 (met encryptie) hebben. Om erachter te komen welk cijfer je moet invoeren, bestudeer je de instellingen van je mailprogramma. Het poortnummer van uitgaande mail is 25, 587 of 2525 (als de mailer geen encryptie gebruikt) en 465 (met encryptie). Standaard e-mailpoorten zijn 110 en 25. Standaardpoortnummers kunnen ook standaard in het programma worden geschreven, dus indien nodig moet u ze naar de juiste corrigeren.

Stap 4

Als je een andere mailserver gebruikt, bezoek dan de website voor de instellingen. Dergelijke parameters zijn altijd openbaar en worden meestal in de helpsectie geplaatst. Als uw bedrijf zakelijke e-mail gebruikt, neemt u contact op met uw netwerkbeheerder voor poortnummers.

Aanbevolen: