Hoe Het Ip Van De Provider Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Ip Van De Provider Te Bepalen
Hoe Het Ip Van De Provider Te Bepalen

Video: Hoe Het Ip Van De Provider Te Bepalen

Video: Hoe Het Ip Van De Provider Te Bepalen
Video: iPhone: hoe stel ik een statisch IP-adres in 2024, Mei
Anonim

Als u wilt weten welk IP-adres uw provider heeft, kunt u gebruik maken van speciale diensten die dergelijke diensten leveren. Het vereist alleen een normale internetverbinding.

Hoe het ip van de provider te bepalen
Hoe het ip van de provider te bepalen

Het is nodig

browser

instructies:

Stap 1

Verbind het internet op uw computer. Start vervolgens uw browser om via internet toegang te krijgen tot internet. Schrijf de site 2ip.ru in de adresbalk. Met dit portaal kunt u realtime informatie over het ip-adres achterhalen. U kunt ook volledige informatie over een site vinden. Zodra de site in uw browser is geladen, klikt u op de knop met de titel "Vind uw IP". Klik vervolgens op de knop "Doorgaan". Het systeem geeft u volledige informatie, evenals een IP-adres. Het providerbedrijf dat u gebruikt, wordt hieronder beschreven.

Stap 2

U kunt extra controles uitvoeren op het IP-adres van de provider. Klik hiervoor op het tabblad "Het IP-adres of de site controleren". Het systeem geeft u volledige informatie over het opgegeven IP-adres. Een volledige lijst van alle adressen en kantoren van het bedrijf en de stad waar het hoofdkantoor is gevestigd, zal ook worden gepresenteerd. Het IP-adres van een provider kan echter niet alleen via internet worden bepaald. In de regel kan het besturingssysteem van uw computer volledige en meest betrouwbare informatie over uw provider geven. Dit gebeurt via de opdrachtregel van de computer. Klik op de knop "Start" en selecteer "Uitvoeren". Voer de opdracht ipconfig / all in. Druk op Enter om het systeem naar het netwerk te laten zoeken en de informatie voor u weer te geven. Zodra het systeem klaar is met scannen, verschijnt er een venster voor je met informatie over de provider.

Stap 3

Dergelijke informatie wordt meestal aangegeven in de documenten die u bij registratie worden verstrekt. Wanneer u een contract aangaat, beschrijft het de basisgegevens van de provider, inclusief het IP-adres. Meestal worden deze gegevens verstrekt om de verbinding te testen. Zoek vergelijkbare documenten bij u thuis en bekijk ze.

Stap 4

U kunt de verbinding die op uw computer is gemaakt gebruiken om informatie over de provider te achterhalen. Klik hiervoor op de snelkoppeling "Deze computer". Ga vervolgens naar het tabblad "Netwerkomgeving". Selecteer de verbinding van deze provider. U zult bijvoorbeeld "UTK-verbinding" hebben geschreven. Klik met de rechtermuisknop op deze snelkoppeling en selecteer "Eigenschappen". Klik vervolgens op het tabblad "Details". Het systeem geeft u informatie over de aanbieder.

Aanbevolen: