Een App Op Samsung Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een App Op Samsung Verwijderen
Een App Op Samsung Verwijderen

Video: Een App Op Samsung Verwijderen

Video: Een App Op Samsung Verwijderen
Video: Hoe verwijder je een app van je Android smartphone 2024, Mei
Anonim

De meeste Samsung-smartphones worden gedistribueerd onder het Android-besturingssysteem, waardoor je via Google Play een groot aantal verschillende programma's kunt installeren. Om geïnstalleerde applicaties te verwijderen, kunt u ook het overeenkomstige item op de apparaatinterface gebruiken.

Een app op Samsung verwijderen
Een app op Samsung verwijderen

instructies:

Stap 1

U kunt het programma op Samsung ook verwijderen via Google Play. Klik op het programmapictogram in het hoofdmenu van het apparaat of op het bureaublad. Gebruik de knop "Menu" en selecteer de optie "Mijn toepassingen" in het scherm dat verschijnt.

Stap 2

U krijgt een lijst te zien met programma's die op het apparaat zijn geïnstalleerd. Om ze te verwijderen, klikt u op het juiste item en selecteert u de optie "Verwijderen" en bevestigt u de verwijdering.

Stap 3

Naast het verwijderen via Google Play, kunt u het menu "Instellingen" gebruiken. Ga ernaartoe met behulp van de bijbehorende snelkoppeling in het hoofdmenu en selecteer vervolgens de optie "Toepassingsbeheer".

Stap 4

Op het scherm ziet u verschillende categorieën waarop programma's op de telefoon zijn gesorteerd. Het gedeelte "Gedownload" bevat alle programma's die u op uw apparaat hebt geïnstalleerd. De sectie "Op de geheugenkaart" toont alleen die applicaties die op de SD-kaart in uw smartphone zijn geïnstalleerd. "Gestart" - programma's die geminimaliseerd op het apparaat worden uitgevoerd. De lijst Alles toont een lijst met alle applicaties die beschikbaar zijn op de telefoon, inclusief de applicaties die vooraf zijn geïnstalleerd door Samsung.

Stap 5

Selecteer de gewenste sectie en klik vervolgens op de programmanaam. Gebruik in het menu dat verschijnt de optie "Verwijderen" en bevestig de bewerking. Voordat u de verwijdering uitvoert, kunt u ook alle gegevens wissen die het programma tijdens gebruik op de telefoon heeft opgeslagen door op "Gegevens wissen" en "Cache wissen" te klikken.

Stap 6

Om meerdere programma's tegelijk te verwijderen en te installeren, zijn er speciale applicatiebeheerders die via Google Play kunnen worden geïnstalleerd. Start Google Play en voer in de zoekopdracht "Applicatiebeheer" in. Selecteer uit de lijst met programma's die verschijnt, degene die u het leukst vindt, installeer en voer de toepassing uit met behulp van de snelkoppeling die op het bureaublad is gemaakt.

Stap 7

Gebruik het menu Verwijderen om de items te selecteren die u wilt verwijderen door de gewenste regels te markeren met behulp van de speciale selectievakjes. Een van de meest populaire applicatiebeheerders zijn Touch Wiz, App Drawer en ES File Explorer, die een sectie Applicatiebeheer in zijn functies heeft.

Aanbevolen: