Een App Toevoegen Aan De Zijbalk

Inhoudsopgave:

Een App Toevoegen Aan De Zijbalk
Een App Toevoegen Aan De Zijbalk

Video: Een App Toevoegen Aan De Zijbalk

Video: Een App Toevoegen Aan De Zijbalk
Video: Top sidebar app vmswipe for android ! new secret sidebar app ! best sidebar app 2017 ! Techzinfo ! 2024, Mei
Anonim

Moderne versies van Windows, zoals Windows Vista of Windows 7, hebben een leuke innovatie: een zijbalk met miniprogramma's die de gebruiker snelle toegang bieden tot verschillende bronnen - van het weer tot valutakoersen. Er is een specifieke reeks applicaties die door de ontwikkelaars in de zijbalk worden geïnstalleerd. Maar ze bieden ook de mogelijkheid om elk geïnstalleerd programma naar keuze van de gebruiker toe te voegen.

Een app toevoegen aan de zijbalk
Een app toevoegen aan de zijbalk

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Windows Sadebar-toepassing.

instructies:

Stap 1

Beweeg uw muis over de zijbalk en klik met de rechtermuisknop. Selecteer Widget toevoegen in het menu dat verschijnt. U kunt ook de speciale "+"-knop bovenaan het paneel gebruiken. Het paneel bevindt zich in de regel voor iedereen op het bureaublad in het juiste venster, dus er zullen geen problemen zijn met het zoeken. Het kan alleen qua vorm van jou verschillen, er zijn namelijk veel soorten zijpanelen voor besturingssystemen.

Stap 2

Selecteer in de lijst die wordt geopend de applicatie en druk op enter of dubbelklik met de linkermuisknop op de applicatie. Je kunt ook gewoon een item pakken en slepen. Als de applicatie die u nodig heeft niet in de lijst staat, gebruik dan de zoekfunctie. Voer de naam van het programma in de zoekbalk in - het paneel biedt onmiddellijk opties. Zoekparameters kunnen worden ingesteld. Klik hiervoor op de pijl naast het zoekgebied en geef de vereiste parameters op. Vink bijvoorbeeld het vakje aan naast Recent geïnstalleerde toepassingen en klik op de knop Zoeken.

Stap 3

Om een gadget uit de Windows-zijbalk te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het toepassingsgebied. Selecteer vervolgens "Gadget sluiten" in de vervolgkeuzelijst. U moet op de toepassing klikken die uit de algemene lijst moet worden verwijderd. U kunt toepassingen verwijderen, parameters toevoegen en bewerken.

Stap 4

De Windows-zijbalk is heel gemakkelijk te gebruiken. U kunt gadgets aanpassen voor precies de modus die u nodig hebt. Nou, als je wilt ontspannen, zet dan de diavoorstelling aan of leg de puzzel. Over het algemeen kunnen we zeggen dat de zijbalk de gebruiker helpt om aanvullende parameters voor zichzelf aan te passen. Het is ook vermeldenswaard dat er voor deze toepassing voortdurend nieuwe gadgets op internet worden geplaatst. Als je comfortabeler met de zijbalk wilt werken, vergeet dan niet om op internet te kijken voor updates.

Aanbevolen: