Hoe EMule In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe EMule In Te Stellen
Hoe EMule In Te Stellen

Video: Hoe EMule In Te Stellen

Video: Hoe EMule In Te Stellen
Video: Настройка клиента eMule (2/4) 2024, Mei
Anonim

Het is niet het eerste jaar dat torrent-clients winnen van alle bekende bestandshostingservices op internet. Laat ze moeilijk zijn om de naam te noemen van de wisselaar die we gewend zijn, omdat de torrent-clienttechnologie inhoudt dat bestanden niet op de server worden geplaatst, maar op de computers van de gebruikers zelf. Toch is de technologie van p2p-netwerken voor veel computergebruikers interessant. Met zijn hulp kunt u bijna elk bestand naar uw computer downloaden. De meest bekende clients van p2p-netwerken zijn utorrent, bittorrent en eMule, die nu zullen worden besproken.

Hoe eMule in te stellen
Hoe eMule in te stellen

Het is nodig

EMule-software

instructies:

Stap 1

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, start u de toepassing door te dubbelklikken op het pictogram "ezel". Het eerste venster dat u ziet, zal u op de hoogte stellen van uw taalkeuze, d.w.z. de taalinstellingen voor het programma worden ingesteld. Dan volgt er een waarschuwing dat je meerdere applicaties kunt draaien. Antwoord nee, meerdere clients tegelijk gebruiken zou onverstandig zijn.

Stap 2

In het hoofdvenster van het programma ziet u een lijst met servers waarvan bestanden naar uw computer worden gekopieerd. Deze set zit in het programma, maar je kunt nieuwe servers toevoegen. Klik op de knop "Nieuwe server" Voer in het geopende venster het adres van een willekeurige dienst in. Als u het nog niet weet, voert u het IP-adres in - 217. 106. 18. 50, poort - 4661 en geeft u een willekeurige naam aan de server. Nadat u op de knop "Toevoegen" hebt geklikt, wordt uw server toegevoegd aan de algemene lijst met servers. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de nieuwe server, selecteer "Toevoegen aan permanente serverlijst".

Stap 3

Nu hoeft u alleen nog de client te configureren voor snelle bestandsuitwisseling. Klik op de knop "Instellingen" in het bovenste menu van het programma. Voer een bijnaam in het veld "Naam" in - dit is uw onderscheidende kenmerk op het netwerk.

Stap 4

Ga naar het tabblad "Verbinding". Hier kunt u de verbinding met de servers van de client volledig configureren. Standaard bevat dit tabblad de optimale waarden, als u niet wilt experimenteren, kunt u verder gaan. Hier kunt u beperkingen instellen op de inkomende (Download) en uitgaande (Upload) snelheid van de client. Het is ook de moeite waard om de Lancast-parameter te activeren, wat de ervaring van de klant verbetert.

Stap 5

Het volgende tabblad is "Proxy-instellingen". Als u verbinding maakt met het netwerk via een proxyserver, configureert u deze volgens de documentatie die u bij de verbinding hebt ontvangen, of neemt u contact met hen op. ondersteuning van uw provider.

Stap 6

Nu rest het nog om de verbinding met de server van de client te configureren, de nodige opties te selecteren en de wijzigingen op te slaan. Activeer op het tabblad "Server" de volgende items:

- beveiligde verbinding met de server;

- slimme check voor LowID bij verbinding met de server;

- filter altijd slechte IP's;

- verbinding onderhouden.

Aanbevolen: