Hoe Ip Via Proxy Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Ip Via Proxy Te Achterhalen?
Hoe Ip Via Proxy Te Achterhalen?

Video: Hoe Ip Via Proxy Te Achterhalen?

Video: Hoe Ip Via Proxy Te Achterhalen?
Video: Как скрыть свой IP адрес с помощью прокси 2024, Mei
Anonim

Bij het verbinden met internet betalen de meeste gebruikers niet voor de service van een statisch IP-adres. Over het algemeen hebben ze het niet nodig, maar als ze plotseling een aangesloten computer van buitenaf moeten betreden, is kennis van dit adres gewoon noodzakelijk. Hoe kom je erachter?

Hoe ip via proxy te achterhalen?
Hoe ip via proxy te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Open het menu Startknop. Ga naar "Configuratiescherm". Open vervolgens het gedeelte "Netwerkverbindingen". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor de internetverbinding en selecteer "Status". Er gaat een raam voor je open. Selecteer daarin "Ondersteuning". U kunt het IP-adres achterhalen door het te bekijken in de overeenkomstige regel in het geopende venster. Deze lijst met bewerkingen is geschikt voor gebruikers van Windows-besturingssystemen.

Stap 2

Open een opdrachtprompt om de volgende query uit te voeren: #sudo ifconfig (Een IP-adres instellen voor Unix-gebruikers). Als u een beheerder bent, voert u het volgende in: root- # ifconfig. Daarna toont het scherm de eigenschappen van alle netwerkinterfaces die momenteel op de computer beschikbaar zijn. Uw huidige netwerkverbinding is ppp1 of ppp0. U kunt het IP-adres achterhalen door ernaar te kijken in de regel na het woord inetaddr.

Stap 3

Volg de links: https://2ip.ru en https://speed-tester.info. Dit is nodig om het IP-adres te achterhalen, dat om de een of andere reden door de provider wordt gemaskeerd. Na het testen van de opgegeven sites, kunt u het IP-adres zien in de lijst met andere informatie, zoals verbindingssnelheid, stabiliteit, enz. Houd er rekening mee dat als de waarde "in gebruik" wordt aangegeven in de regel "Proxy", dit betekent dat uw verbinding wordt gemaakt via een tussenliggende server, het is daarom niet mogelijk om het IP-adres door de proxy te achterhalen. Dit type verbinding wordt meestal gebruikt door grote organisaties en bedrijven met een uitgebreid intern lokaal netwerk dat de hele onderneming met elkaar verbindt

Stap 4

Als u via een router met internet bent verbonden, gaat u naar de statusbalk van de router om het IP-adres te achterhalen. In de regel "extern IP-adres" kunt u de informatie vinden waarin u geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: