Hoe MOV Naar MP4 Te Converteren?

Inhoudsopgave:

Hoe MOV Naar MP4 Te Converteren?
Hoe MOV Naar MP4 Te Converteren?

Video: Hoe MOV Naar MP4 Te Converteren?

Video: Hoe MOV Naar MP4 Te Converteren?
Video: Converteren .mov naar .mp4 met Smart Converter 2024, April
Anonim

Om vandaag het videoformaat van MOV naar MP4 te veranderen, heb je absoluut geen speciale vaardigheden nodig, moderne technologieën zullen alles voor je doen, dus voel je vrij om aan de slag te gaan!

MOV naar MP4
MOV naar MP4

Van alle mediabestandsindelingen is MP4 de meest populaire en meest voorkomende. Het wordt gereproduceerd door alle spelers, leesbaar door alle editors en programma's. Dit bestandstype is veelzijdig en erg handig. Dit is niet het geval bij MOV-bestanden. Dit bestandstype is speciaal ontwikkeld voor het Apple-besturingssysteem - IOS. Het is ook vrij wijdverbreid, maar niettemin wordt het niet door alle spelers en programma's ondersteund. Daarnaast zijn er bepaalde omstandigheden waarin je precies MP4 nodig hebt: dien je werk in voor een wedstrijd, of upload een video naar een site met een bestandsformaatbeperking, of je moet het bestand gewoon comprimeren zodat het minder weegt (per slot van rekening, het MOV-bestand is veel zwaarder dan MP4) …

Daarom worden in zoekmachines de zoekopdrachten "Hoe MOV openen?" en "Hoe MOV naar MP4 converteren?" vaak genoeg herhaald. Tegenwoordig kun je op verschillende manieren het ene videoformaat naar het andere converteren, heel snel en gemakkelijk en tegelijkertijd volledig gratis. Ja, er zijn dure betaalde programma's die zogenaamd video's converteren zonder kwaliteitsverlies, vele malen sneller dan gratis, maar in de regel zul je geen verschil merken, noch in de kwaliteit van de video, noch in de snelheid van de "transformatie" van het ene formaat naar het andere. Daarom is het veel redelijker om gratis software te gebruiken.

FreemakeVideoConverter

Het is een gratis programma dat gemakkelijk te gebruiken is en veel functionaliteit heeft als een eenvoudige converter. Met zijn hulp kun je niet alleen video's van MOV naar MP4 en vice versa converteren, maar ook de meeste bekende videoformaten converteren en zelfs bestanden van het programma rechtstreeks naar YouTube en iPhone uploaden!

Dit programma heeft slechts één klein nadeel: aan het begin en aan het einde van de video na de conversie verschijnt een opstartscherm met het FreemakeVideoConverter-logo.

Als dit nadeel voor u aanzienlijk is, ga dan naar methode nummer 2.

Elke video omzetter

Het is ook gratis software voor het converteren van video's, geen advertenties en geen proefperiode. Maar tijdens de installatie wordt u gevraagd om een antivirusprogramma te installeren, maar het is al betaalde software, dus voor normale werking in de gratis modus moet u het selectievakje uitschakelen waar u wordt gevraagd om de antivirus te installeren.

Online converters

En natuurlijk waar zonder internetbronnen! Er zijn er een groot aantal - sites waarmee u videobestanden online kunt converteren met de aanwezigheid van internet en een paar gratis minuten. Een heel handige manier, u verspilt geen tijd met het downloaden en installeren van programma's, u hoeft geen complexe functionaliteit te begrijpen, download gewoon MOV en download MP4. Er is hier echter ook een nadeel: dit zijn beperkingen voor de videogrootte. Meestal tot 1 GB. Daarom is deze methode alleen geschikt voor u als u geen grote bestanden hoeft te converteren.

Aanbevolen: