Hoe Mov Online Naar Mp4 Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mov Online Naar Mp4 Te Converteren
Hoe Mov Online Naar Mp4 Te Converteren

Video: Hoe Mov Online Naar Mp4 Te Converteren

Video: How to convert .MOV to .MP4 using VLC Media Player 2022, December
Anonim

Met de komst van online converters is het handiger geworden om veel eenvoudige taken in de browser zelf uit te voeren, zonder programma's te downloaden. Het is ook niet moeilijk om met hun hulp het videoformaat van MOV naar MP4 te converteren.

Hoe mov online naar mp4 te converteren
Hoe mov online naar mp4 te converteren

Fconverteren

Een gratis online converter waarmee je het formaat van een video kunt wijzigen, bijsnijden, de resolutie kunt wijzigen en zelfs de bitrate van video en audio kunt instellen. Selecteer het gewenste MP4-formaat in het "Wat"-venster. Vervolgens moet u met de knop "Bestand selecteren" de video markeren die u wilt wijzigen. Na het klikken op de blauwe "Convert!" het proces begint, wat ongeveer tien seconden duurt. Een link voor directe download van de resulterende video zal hieronder verschijnen. Nadat u erop hebt geklikt, wordt de download gestart.

Beeld
Beeld

De service is eenvoudig en handig en biedt ook een interface voor het werken met audio, archieven, documenten en zelfs GPS.

Video.online-converteren

Een gratis converter die de mogelijkheid biedt om het bestandsformaat gratis te wijzigen en meer functionaliteit heeft. Hierop kan de gebruiker de video omdraaien, bijsnijden, het formaat van het scherm wijzigen en de framesnelheid per seconde wijzigen. Om de gewenste video te downloaden, selecteert u "Convert to MP4" in de lijst aan de linkerkant en klikt u vervolgens op de groene banner. Het is ook mogelijk om te downloaden via Dropbox, Google Drive of via een URL-link.

Beeld
Beeld

Nadat u alle parameters hebt ingesteld, moet u nog steeds op "Begin met converteren" klikken en na een paar seconden geeft de service een link weer voor directe download van de resulterende video.

Convertio

De service onderscheidt zich door zijn prachtige ontwerp en eenvoudige interface; het biedt de mogelijkheid om de video in vele formaten te vertalen, waaronder MP4. Bestandsupload is beschikbaar via Google Drive en Dropbox. De maximaal beschikbare grootte is 100 MB. Als u inlogt, wordt het maximum aantal iets verhoogd.

Beeld
Beeld

De online converter is volledig gratis, maar biedt wel betaalde diensten aan. Na aanschaf van een van de pakketten neemt de snelheid van het uploaden van video's naar de server toe, de maximale grootte van het geüploade bestand. Advertenties op de hele site worden na aankoop ook uitgeschakeld. Hoe groter het pakket, hoe groter de functionaliteit voor de gebruiker.

Beeld
Beeld

Aconverteren

Een service waarmee u met meerdere bestanden tegelijk kunt werken. U moet een of meerdere video's naar de server uploaden, het gewenste formaat instellen en op "Conversie starten" klikken. De maximale grootte van alle videobestanden samen mag niet groter zijn dan 200 MB. Na conversie zal een link beschikbaar zijn om het ontvangen materiaal of de QR-code direct te downloaden. De resulterende video kan ook worden geüpload naar cloudservices Google Drive of Dropbox.

Beeld
Beeld

De converter is handig, eenvoudig en volledig gratis, en stelt je ook in staat om te werken met PDF, documenten, e-books en zelfs webpagina's.

Populair per onderwerp