Hoe De Steam-clientinterface Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Steam-clientinterface Te Wijzigen
Hoe De Steam-clientinterface Te Wijzigen

Video: Hoe De Steam-clientinterface Te Wijzigen

Video: Hoe De Steam-clientinterface Te Wijzigen
Video: Не мой день - Metro Exodus #26 2024, Mei
Anonim

De interface van Steam is al jaren ongewijzigd. Het is niet bekend waarom Valve het niet op zijn minst een beetje verandert, omdat het in de loop der jaren steeds onaangenamer en onaangenamer wordt om ernaar te kijken. Als je het zat bent om naar de verouderde standaard Steam-interface te kijken, dan ben je hier aan het juiste adres. Laten we het vervangen door iets dat prettiger is voor het menselijk oog.

De Steam-clientinterface wijzigen
De Steam-clientinterface wijzigen

instructies:

Stap 1

Als de Steam-client al op uw computer is geïnstalleerd, opent u uw browser en gaat u naar de "metroforsteam"-site. Het zal niet moeilijk zijn om hem te vinden, aangezien hij de eerste is in de zoekresultaten. Hier zullen we een nieuwe interface selecteren voor zo'n oud, maar niet nutteloos programma.

Beeld
Beeld

Stap 2

Klik op de hoofdpagina van de site, of liever in de rechterbovenhoek, op de knop "Download", sla het archief op een willekeurige plaats op uw computer op. Het belangrijkste is om het niet te verliezen, anders moet je het opnieuw downloaden.

Beeld
Beeld

Stap 3

Dit wordt gevolgd door het uitpakken van de inhoud van het archief naar een willekeurig punt op de computer. De logica blijft hetzelfde - vergeet niet waar je de bestanden hebt uitgepakt. Anders moet u het opnieuw downloaden.

Beeld
Beeld

Stap 4

We vinden handmatig de locatie van de Steam-client of gebruiken een eenvoudige life-hack die je toekomstige leven zeker zal verbeteren:

Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van de Steam-client - Prik in de regel "Eigenschappen" - Poke op de knop "Bestandslocatie" en we zullen de map openen waarin de snelkoppeling van de Steam-client zich bevindt. Deze manipulatie kan worden gedaan met alle snelkoppelingen op de computer.

Beeld
Beeld

Stap 5

Hier moeten we een map met de naam "Skins" vinden en daarin de map overbrengen die we hebben uitgepakt bij het uitpakken van het archief een paar stappen eerder.

Beeld
Beeld

Stap 6

De pre-installatie is voltooid. Start vervolgens de Steam-client, selecteer het item "Interface" in de instellingen, zoek de regel "Selecteer het clientontwerp", selecteer de interface die we hebben gedownload en stem ermee in om het programma opnieuw te starten. Na de herstart zal de Steam-clientinterface radicaal veranderen in een die absoluut aangenamer is dan de standaard.

Beeld
Beeld

Stap 7

Als je de nieuwe interface voor jezelf iets wilt aanpassen, heeft de ontwikkelaar de mogelijkheid geboden om de kleur van actieve elementen, lettertypen en emblemen toe te voegen. Op de site is er speciaal voor dergelijke doeleinden een aparte knop, een penseel rechtsboven, waar dit alles eenvoudig naar jouw smaak en kleur te selecteren is.

Beeld
Beeld

Stap 8

Nadat u de kleur van actieve elementen, lettertypen en emblemen hebt gekozen, klikt u op de knop "Opslaan". Nogmaals, verlies het gedownloade bestand op uw computer niet. Ga terug naar de map met de nieuwe Steam-clientinterface en vervang daar het bestand met de naam "custom.styles" door het bestand dat je zojuist van de site hebt gedownload. Dat is alles, pas de nieuwe interface aan zoals je wilt, waarbij je elke keer het gedownloade "custom.styles"-bestand in je Steam-clientmap vervangt.

Aanbevolen: