Hoe Een Account Op Steam Opheffen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Account Op Steam Opheffen
Hoe Een Account Op Steam Opheffen

Video: Hoe Een Account Op Steam Opheffen

Video: Hoe Een Account Op Steam Opheffen
Video: How to create a Steam account 2021 2024, Mei
Anonim

Steam is een van de meest populaire software voor gamers. Hiermee kun je een gelicentieerd exemplaar van bijna elke game kopen en downloaden. Als de gebruiker een van de serviceovereenkomsten schendt, bijvoorbeeld cheats gebruikt om games te cheaten of het programma probeert te hacken, wordt zijn account automatisch geblokkeerd.

Hoe een account op steam opheffen
Hoe een account op steam opheffen

instructies:

Stap 1

Om een account op Steam te deblokkeren, moet je eerst de reden voor het blokkeren ervan vaststellen. Meestal wordt gebruikers de toegang tot de dienst ontzegd vanwege het gebruik van cheatprogramma's. Ook wordt Steam vaak geblokkeerd vanwege de wederverkoop van het account en pogingen om het te hacken, evenals het gebruik van accounts zonder de volledige toestemming van de eigenaar door bedrog. Dergelijke ID's kunnen worden afgesloten zonder opgaaf van een geldige reden.

Stap 2

De enige manier om je account te deblokkeren, is door naar Steam Support te schrijven. Het ontgrendelen van een account is het meest waarschijnlijk als het is gestolen. Zoek de licentiesleutel van de game die je hebt gebruikt om te activeren, of gebruik de gescande sleutel als je de game in de online winkel hebt gekocht. Als je app-aankopen op Steam zijn gedaan, maak dan elektronische kwitanties klaar.

Stap 3

Ga met een browser naar de officiële website van de service in het gedeelte voor technische ondersteuning. Klik op het Steam-pictogram en wacht tot de volgende pagina is geladen. Klik daarna op de knop Contact opnemen met Steam Support aan de rechterkant van het browservenster.

Stap 4

Voer de gebruikersnaam of het e-mailadres in dat u hebt opgegeven bij het registreren van uw account. Geef ook uw accountwachtwoord op en voer de code in die wordt weergegeven op de bronpagina. Als je niet bent geregistreerd bij Steam Support, klik je op de knop Account maken en voer je de gevraagde informatie in.

Stap 5

Maak een nieuwe ondersteuningsaanvraag aan. Geef aan onder welke omstandigheden de toegang is verloren. Voeg een foto van de schijf met de geschreven activeringssleutel toe aan de brief, of geef het pad op naar de bestanden met aankoopbonnen in de service. Verstuur daarna de ingevulde gegevens met de daarvoor bestemde knop op de pagina.

Stap 6

Wacht op een reactie van een ondersteuningsmedewerker. Als alle benodigde gegevens correct zijn ingevoerd en de omstandigheden van het verlies van toegang tot het account zijn geaccepteerd, ontvangt u nieuwe accountgegevens. Gebruik ze om de toegang te herstellen door de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren die in het Steam-clientvenster zijn verzonden.

Aanbevolen: