Een Miniprofiel Plaatsen Mini

Inhoudsopgave:

Een Miniprofiel Plaatsen Mini
Een Miniprofiel Plaatsen Mini

Video: Een Miniprofiel Plaatsen Mini

Video: Een Miniprofiel Plaatsen Mini
Video: Zelf je raam plaatsen met Roger 2024, Mei
Anonim

Het installeren van een miniprofiel is een eenvoudige procedure voor het invoegen van een script in een specifiek blok van de editor van een pagina die wordt ontwikkeld of bewerkt; zelfs een beginnende webprogrammeur kan dit.

Een miniprofiel plaatsen
Een miniprofiel plaatsen

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Zoek op internet naar de scripts die je nodig hebt om een miniprofiel aan te maken, ze zijn gemakkelijk te vinden door de bijbehorende zoekopdracht in de zoekbalk in te vullen. Dit is de gemakkelijkste manier om een miniprofielscript te krijgen. Ook als je bepaalde vaardigheden hebt, kun je het gewenste script zelf schrijven, maar dit kan lang duren.

Stap 2

U kunt de nodige informatie over dit onderwerp vinden in verschillende thematische literatuur, evenals op forums voor webprogrammeurs. Vaak staat er veel meer bruikbare en begrijpelijke informatie in en is er ook de mogelijkheid om een interessante vraag te stellen. U kunt de volgende links gebruiken:

forum.wm-help.net/

3wforums.ru/

www.html.by/

Stap 3

Start de blokeditor die u gewoonlijk gebruikt. Selecteer de actie "Een nieuw blok toevoegen" en voeg na het maken het script in dat u hebt gevonden of gemaakt voor het miniprofiel van de ingang van uw site of forum. Soms wordt een miniprofiel voor het betreden van de site niet in een apart blok gemaakt, maar al snel zul je zien hoe onhandig het is, daarom is het het beste om meteen een speciaal gebied van het miniprofiel aan te maken.

Stap 4

Als je te lui bent om naar de benodigde scripts te zoeken, en nog meer om nieuwe te ontwikkelen, gebruik dan deze links met sjabloonscripts om in het blok in te voegen:

pedsovet.su/forum/128-1819-1

ucoztime.com/forum/4-1275-1

Stap 5

Als je weinig ervaring hebt met scripts, lees dan aandachtig de inhoud van onderwerpen die voor jou van belang zijn op de respectievelijke sites. Besteed ook veel aandacht aan de keuze van de redacteur en andere organisatorische aspecten. Als u uw website of forum wilt onderscheiden van anderen, kunt u het beste de tijd nemen om uw eigen elementen te ontwikkelen.

Aanbevolen: