Hoe Dwg-bestanden Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Dwg-bestanden Te Bekijken
Hoe Dwg-bestanden Te Bekijken

Video: Hoe Dwg-bestanden Te Bekijken

Video: Hoe Dwg-bestanden Te Bekijken
Video: How to open DWG files (Free DWG Viewer for AutoCAD files) 2024, Maart
Anonim

DWG - (van Engelse tekening - tekening) binair bestandsformaat dat wordt gebruikt om tweedimensionale (2D) en driedimensionale (3D) ontwerpgegevens en metagegevens op te slaan. Het is het hoofdformaat voor sommige CAD-programma's (directe ondersteuning - bijvoorbeeld AutoCAD, nanoCAD, IntelliCAD en zijn variaties, Caddie). Het DWG-formaat wordt indirect door veel CAD-toepassingen ondersteund: dat wil zeggen dat gegevens van het ene gegevensformaat naar het andere worden verplaatst via import-exportfuncties.

Hoe dwg-bestanden te bekijken
Hoe dwg-bestanden te bekijken

Noodzakelijk

Computer met een processor met een frequentie van 1,6 GHz, internettoegang

instructies:

Stap 1

De meeste programma's die gratis worden verspreid, zijn verpakt in een archief met de extensie *.rar of, minder vaak, *.zip. Daarom hebben we eerst een programma nodig voor het uitpakken van het archief - WinRAR. De gratis versie kan hier worden gedownload - https://freesoft.ru/?id=4669. Sla het bestand op een willekeurige locatie op de schijf op, dubbelklik erop wanneer het wordt gedownload en volg de instructies van het installatieprogramma.

Stap 2

Nu kunt u op zoek gaan naar programma's die zijn ontworpen om bestanden in *.dwg-indeling te bekijken. De bekendste hiervan is Autodesk DWG TrueView van de maker van dit formaat. De website van de ontwikkelaar https://www.autodesk.ru/adsk/servlet/mform?siteID=871736&id=10686841&validate=no heeft de nieuwste versie van deze gratis applicatie, maar voor het downloaden moet de ontwikkelaar een formulier invullen met uw persoonlijke gegevens. Als je hier geen last van hebt, vul dan een kort formulier in en klik op de knop "Download". De grootte van de distributie is 188 MB, dus als je een zwak communicatiekanaal hebt, heb dan geduld.

DWG TrueView
DWG TrueView

Stap 3

Als u niet tevreden bent met de noodzaak om persoonlijke gegevens of de grootte van de distributiekit in te vullen, volg dan de link https://dwg.ru/dnl/8320 en download een eerdere, maar goed werkende versie van hetzelfde programma in het archief, dat "slechts" 122 MB weegt. Installeer het gedownloade programma.

Aanbevolen: