Hoe Het Computersysteem Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Computersysteem Te Controleren?
Hoe Het Computersysteem Te Controleren?

Video: Hoe Het Computersysteem Te Controleren?

Video: Hoe Het Computersysteem Te Controleren?
Video: Hoe werken Intra Communautaire Transacties? 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem is een zeer wankele en kwetsbare omgeving. Heel vaak kan één verkeerde stap leiden tot een volledige ineenstorting. Tijdens het werken op de computer blijven er voortdurend allerlei "staarten" achter die het systeem belemmeren om goed te werken. Meestal gebeurt dit als gevolg van het onjuist verwijderen van programma's en het ontbreken van op zijn minst enige controle over ongebruikte bestanden. Om Windows soepel en snel te laten werken, moet u er goed voor zorgen en het schoon houden.

Hoe het computersysteem te controleren?
Hoe het computersysteem te controleren?

Het is nodig

  • Geavanceerde systeemzorg
  • Antivirus

instructies:

Stap 1

Laat u niet misleiden als uw besturingssysteem soepel draait. Dit betekent niet dat er onnodige elementen ontbreken. Uiteraard is voor veel gebruikers van een personal computer of laptop de afwezigheid van problemen voldoende. Maar sommigen proberen de prestaties van het besturingssysteem en hun computer als geheel te verbeteren.

Stap 2

Installeer Advanced System Care om de status van het besturingssysteem van uw computer te controleren. Het is niet alleen in staat om het grootste deel van Windows-systeemstoringen te identificeren, maar ook om alle gevonden fouten met succes op te lossen. Start het programma en klik op het menu "Systeemdiagnose". Open de programma-instellingen. Ga naar het item "Registerfouten" en vink het vakje aan naast het item "Diepe scan inschakelen". Sla de instellingen op.

Stap 3

Selecteer alle vier de items in het menu Systeemdiagnose en klik op Scannen. Klik na het voltooien van het probleemoplossingsproces op "Repareren" en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 4

Open het Windows-opruimingsmenu. Activeer, net als bij de vorige stap, de menu-items en begin met scannen. Het programma zal zeker een bepaald aantal registerfouten vinden. U kunt de probleemoplossing veilig uitvoeren, omdat alle belangrijke systeemregisterbestanden tijdens dit proces niet worden beïnvloed.

Stap 5

Nadat u de algemene gezondheid van uw computer heeft gecontroleerd, is het tijd om op zoek te gaan naar virussen. U kunt elke antivirus kiezen die u het beste bevalt, maar het is beter om de aanbevelingen van experts grondig te bestuderen. Hoe het ook zij, start uw antivirusprogramma en open het menu dat hoort bij het scannen van harde schijven. Open aangepaste scan van harde schijven. Specificeer de partitie van de harde schijf waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd en voer de scan uit. Zoek en verwijder die bestanden die het antivirusprogramma niet zelf kan verwijderen.

Aanbevolen: