Pictogrammen Afdrukken

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Afdrukken
Pictogrammen Afdrukken

Video: Pictogrammen Afdrukken

Video: Pictogrammen Afdrukken
Video: AGENDA OPDRACHTENKAARTEN OPDRACHT 16 weekschema afdrukken 2024, Mei
Anonim

Op de uitgebreide sites "Vkontakte", "Odnoklassniki" zie je vaak pictogrammen die niet op het toetsenbord staan. Dit zijn allerlei soorten stippen, sterren, harten. Er zijn verschillende manieren om deze pictogrammen af te drukken.

Pictogrammen afdrukken
Pictogrammen afdrukken

instructies:

Stap 1

Onthoud en gebruik een combinatie van cijfers om pictogrammen af te drukken die niet op het toetsenbord staan. Deze pictogrammen worden op deze manier afgedrukt: houd de toets alt="Image" op het toetsenbord ingedrukt en typ de gewenste cijfercode voor het pictogram, druk op Alt. Als u bijvoorbeeld een copyrightpictogram wilt typen, typt u de volgende tekens terwijl u de toets alt="Image" - 0169 ingedrukt houdt. U krijgt ongeveer de volgende tekst: © Maxim, 2011. Om een gradenpictogram in te voegen, typt u 0176 op het toetsenbord terwijl u Alt ingedrukt houden, krijg je zoiets als dit: 7, 2 ° Om een plus-/minteken te typen, typ je de combinatie van symbolen alt="Afbeelding" + 0177, het resultaat is als volgt: ± 10%. Om het europictogram in te voegen, gebruikt u de toetscombinatie alt="Image" + 0136, u krijgt €. Druk achtereenvolgens op de cijfers, maar zorg ervoor dat u de Alt-toets ingedrukt houdt. Voer de cijfers op het toetsenbord aan de rechterkant in, deze toetscombinaties werken niet op de bovenste cijfers.

Stap 2

Volg deze link https://www.art-shok.ru/html/vse-cherez-alt-dostupnye-kombinacii-znachkov…, voeg deze pagina toe aan uw browserbladwijzers om op elk moment te weten te komen hoe u een pictogram kunt afdrukken dat niet op het toetsenbord. U kunt ook met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken, de opdracht "Afbeelding opslaan als" selecteren, de bestandsnaam invoeren, bijvoorbeeld "Symbooltabel" en de opslaglocatie selecteren. Klik OK

Stap 3

Klik op de knop "Start", ga naar "Programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset". Selecteer het programma Symbooltabel. Selecteer het lettertype waarvan u het teken aan de tekst wilt toevoegen. Zoek vervolgens het pictogram dat u nodig hebt, selecteer het met de linkermuisknop. Druk op de knop "Selecteren", deze verschijnt in het onderste veld, selecteer hem en kopieer hem op welke manier dan ook naar de gewenste tekst.

Stap 4

Gebruik de volgende tabel om pictogrammen in te voegen:

alt + 1 ☺ alt="Afbeelding" + 2 ☻ alt="Afbeelding" + 3 ♥

alt + 4 ♦ alt="Afbeelding" + 5 ♣ alt="Afbeelding" + 6 ♠

alt + 7 • alt="Afbeelding" + 8 ◘ alt="Afbeelding" + 9 ○

alt +10 ◙ alt="Afbeelding" + 11 ♂ alt="Afbeelding" +12 ♀

alt +13 ♪ alt="Afbeelding" + 14 ♫ alt="Afbeelding" +15 ☼

alt +16 ► alt="Afbeelding" + 17 ◄ alt="Afbeelding" +18 ↕

alt +19‼ alt="Afbeelding" + 20 ¶ alt="Afbeelding" +21 §

alt +22 ▬ alt="Afbeelding" +23 ↨ alt="Afbeelding" +24 ↑

alt +25 ↓ alt="Afbeelding" +26 → alt="Afbeelding" +27 ←

alt +28 ∟ alt="Afbeelding" + 29 ↔ alt="Afbeelding" +30 ▲

alt +31 ▼ alt="Afbeelding" + 177 ▒ alt="Afbeelding" +987 █

alt +0153 ™ alt="Afbeelding" + 0169 © alt="Afbeelding" +0174 ®

alt +0171 "alt =" Afbeelding "+ 0187"

Aanbevolen: