Hoe De Browsergeschiedenis Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Browsergeschiedenis Te Herstellen
Hoe De Browsergeschiedenis Te Herstellen

Video: Hoe De Browsergeschiedenis Te Herstellen

Video: Hoe De Browsergeschiedenis Te Herstellen
Video: Google Chrome: geschiedenis wissen 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van de geschiedenis van bezoeken aan internetpagina's in verschillende browsers gebeurt op verschillende manieren. De betrokkenheid van enkele extra programma's zal het mogelijk maken om dit proces te verenigen en het gebruiksvriendelijker te maken.

Hoe de browsergeschiedenis te herstellen
Hoe de browsergeschiedenis te herstellen

Het is nodig

hc. Historicus

instructies:

Stap 1

De hc. Historian-app is een alternatief hulpmiddel om door uw browsegeschiedenis te bladeren. Onderscheidende kenmerken van het programma zijn: - compatibiliteit met alle versies van browsers; - het creëren van een enkele geschiedenis van het bezoeken van webpagina's van alle gebruikte browsers; - het creëren van een apart archief om de geschiedenis te herstellen; - ingebouwde internetbrowser voor het openen van opgeslagen pagina's in de cache; - het uitvoeren van bewerkingen op de cache-applicaties.

Stap 2

Download het hc. Historian-toepassingsarchief naar uw computer, dat uit twee bestanden bestaat - hc. Historian.ib.rar en hc. Historian. #. #. Rar, en pak het uit in een geschikte map. Vouw het installatiebestand hc. Historian.install uit en voer het bestand met de naam hc. Historian. Optionshc. Historian.install.bat uit om de toepassing stil te installeren. Ga naar het pad drive_name: Program FilesHandyCachehcHistorian.binhcHistorian.exe en voer het uitvoerbare bestand van het programma uit.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Instellingen" in het hoofdvenster van het programma en geef de vereiste bedrijfsparameters op. Houd er rekening mee dat systeemregistervermeldingen met programma-instellingen automatisch worden aangemaakt. Ook begint de applicatie automatisch de geschiedenis van bezoeken aan internetpagina's in zijn database vast te leggen.

Stap 4

De gegevens die in de cache zijn opgeslagen, kunnen op elk moment worden bekeken. Informatieherstel is mogelijk door zowel de browser zelf te verwijderen als het besturingssysteem opnieuw te installeren, aangezien het archief dat door het hc. Historian-programma is gemaakt volledig onafhankelijk wordt opgeslagen. Ga gewoon naar het tabblad "Extra" in het hoofdvenster van het programma en selecteer de opdracht "Geschiedenis vernieuwen". Met deze actie wordt één geschiedenis van alle browsers uit de programmacache hersteld.

Aanbevolen: