Hoe Vertaler Voor Opera Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Vertaler Voor Opera Te Installeren
Hoe Vertaler Voor Opera Te Installeren

Video: Hoe Vertaler Voor Opera Te Installeren

Video: Intelligent Speech Translator for Travellers - Unique Gadget 2022, November
Anonim

Zoals statistieken op internet laten zien, is Opera een van de meest voorkomende browsers. Dit programma heeft een zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke interface, biedt een snelle download van informatie van internet en biedt volop mogelijkheden voor maatwerk. Bovendien brengen de ontwikkelaars voortdurend updates en handige hulpprogramma's voor Opera uit. Er is ook een handig miniprogramma voor tekstvertaling.

Hoe vertaler voor Opera te installeren
Hoe vertaler voor Opera te installeren

Het is nodig

  • - het internet;
  • - Opera-browser.

instructies:

Stap 1

Om de vertaler rechtstreeks in de browser te gebruiken, moet u een speciale widget in de applicatie integreren. Op de officiële website van het bedrijf staan ​​alle widgets opgesteld die voor verschillende taken zijn ontworpen. Start uw browser en bezoek de pagina http://widgets.opera.com/widget/13162/. U kunt alle nuttige hulpprogramma's verkennen in de sectie Opera Widgets, maar op dit moment zijn we geïnteresseerd in een hulpprogramma voor het snel vertalen van webpagina's rechtstreeks in de browser

Stap 2

Verken de lijst met voorgestelde versies onder de regel Opera-versies en Widget-versies, zoek uw browserversie. Als u niet weet welke versie van uw Opera, gaat u naar het menu, selecteert u het gedeelte "Help" en het item "Over" of Over Opera. De pagina die wordt geopend, toont de versie in een van de eerste regels.

Stap 3

Selecteer en download het juiste vertaalhulpprogramma. In ons geval is dit Opera 10.50-10.63 - Google Translator 2.7. Klik op de afbeelding van het hulpprogramma en vrijwel onmiddellijk verschijnt er een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd de vertaler te installeren. Klik op de knop Installeren of Installeren. De naam van de knoppen hangt af van de taal die in het programma is ingesteld.

Stap 4

De widget wordt binnen enkele seconden geïnstalleerd. Nu is het miniprogramma in uw browser ingebouwd en om de tekst te vertalen, hoeft u deze alleen maar te selecteren en met de rechtermuisknop op het geselecteerde gebied te klikken. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Vertalen" en vervolgens de gewenste taal uit de lijst.

Stap 5

Surfen op internet is nog handiger geworden. Nu hoeft de gebruiker zijn virtuele internetruimte niet te beperken tot Russischtalige sites. U kunt gemakkelijk goederen bestellen en communiceren met buitenlanders dankzij de handige vertaler die in Opera is ingebouwd.

Populair per onderwerp