Hoe 2 Pdf-bestanden Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe 2 Pdf-bestanden Te Combineren
Hoe 2 Pdf-bestanden Te Combineren

Video: Hoe 2 Pdf-bestanden Te Combineren

Video: Hoe 2 Pdf-bestanden Te Combineren
Video: Hoe PDF-bestanden in één te combineren - GRATIS 2024, Mei
Anonim

Het PDF-formaat is zeer eenvoudig te bekijken. Maar soms moet u voor uw werk meerdere PDF-documenten combineren tot één. En dan komt Adobe Acrobat Professional te hulp.

Hoe 2 pdf-bestanden te combineren
Hoe 2 pdf-bestanden te combineren

Het is nodig

  • - Persoonlijke computer;
  • - geïnstalleerd programma Adobe Acrobat Professional;
  • - meerdere documenten in PDF-formaat.

instructies:

Stap 1

Om de benodigde informatie niet op verschillende plaatsen op uw computer te zoeken, slaat u deze op in één bestand. Dit is vooral handig als het document in PDF-indeling is opgeslagen. Om met dergelijke extensies te kunnen werken, moet Adobe Acrobat Professional op uw computer zijn geïnstalleerd.

Stap 2

Voordat u begint met het samenvoegen van documenten, start u het programma en selecteert u het item "Bestand" op de werkbalk, van waaruit u naar de subsectie "PDF maken" moet gaan en de optie "Van meerdere bestanden" moet aanvinken.

Stap 3

Daarna kunt u in een nieuw venster de PDF-documenten selecteren die u nodig heeft. Om dit te doen, klikt u op de knop "Bladeren" (in de niet-Russische versie van Bladeren), nadat u eerder de extensie Adobe PDF-bestanden (*.pdf) heeft gemarkeerd in de kolom "Bestandstype". Gebruik vervolgens de knop Toevoegen om een extra bestand in uw project op te nemen. U kunt meerdere documenten uit één map tegelijk toevoegen door ze te selecteren met de linkermuisknop en de Ctrl-toets. Na deze bewerkingen verschijnen de gemarkeerde documenten in de lijst in het venster Te combineren bestanden.

Stap 4

Rangschik vervolgens de bestanden, waarvoor een speciale optie is in het bewerkingsmenu (Arrange Files). Gebruik hiervoor de speciale bewerkingsfuncties. U kunt de geselecteerde bestanden verwijderen door op de knop Verwijderen te klikken en ze omhoog en omlaag in de lijst te verplaatsen met behulp van de twee knoppen - Omhoog en Omlaag.

Stap 5

Gebruik de knop "Voorbeeld" om een voorbeeld van het gemaakte document te bekijken. U kunt door het bestand bladeren met de pijlen omhoog en omlaag.

Stap 6

Als het nieuwe document, bestaande uit meerdere bestanden, helemaal klaar is, klikt u op "OK". Voer bij het opslaan van het document de naam in en controleer of de extensie correct is. De regel "Files of type" moet PDF aangeven. Geef daarna aan waar het bestand moet worden "verzonden" en klik op "Opslaan".

Aanbevolen: