Hoe Pdf-documenten Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf-documenten Te Combineren
Hoe Pdf-documenten Te Combineren

Video: Hoe Pdf-documenten Te Combineren

Video: Hoe Pdf-documenten Te Combineren
Video: Hoe PDF-bestanden in één te combineren - GRATIS 2024, Mei
Anonim

U kunt pdf-documenten op verschillende manieren lijmen, bijvoorbeeld met behulp van een product van Adobe - Acrobat Professional. Er zijn echter gratis opties, bijvoorbeeld een hulpprogramma van Google - PDFBinder.

Hoe pdf-documenten te combineren
Hoe pdf-documenten te combineren

Noodzakelijk

PDFBinder-programma

instructies:

Stap 1

Download het programma (de downloadlink staat helemaal aan het einde van het artikel) en start de installatie door te dubbelklikken op het pictogram van het installatiebestand. Het hulpprogramma heeft een Engelstalige interface, maar dit zou u niet moeten afschrikken, want de vereiste stappen, zowel bij de installatie als bij het gebruik, zijn duidelijk en intuïtief. Deze gids zou genoeg voor je moeten zijn.

Stap 2

Klik in het eerste venster dat verschijnt meteen op Volgende. In de volgende kunt u een ander pad specificeren voor het installeren van het programma door het handmatig in het invoerveld Map te schrijven, of u kunt op de knop Bladeren klikken door het menu Bladeren naar map op te roepen en dit pad met een paar muisklikken op te geven. Als u op de knop Schijfkosten klikt, verschijnt er een nieuw venster waarin de vrije schijfruimte wordt aangegeven. Met de onderstaande instelling kunt u bepalen welke gebruikers dit programma kunnen gebruiken. Selecteer Iedereen als iedereen, of Alleen ik als alleen jij. Nadat u de instellingen hebt begrepen, klikt u op Volgende. In een nieuw venster laat het installatieprogramma u weten dat het programma klaar is voor installatie. Klik nogmaals op Volgende. De installatie zal beginnen. Als u klaar bent, klikt u op Sluiten.

Stap 3

Zoek naar het programmapictogram in de map die u tijdens de installatie hebt opgegeven. Standaard zou dit C:\Program Files\PDFBinder moeten zijn. Het pictogram ziet eruit als een notitieboekje, waarop drie pijlen van links zijn gericht: blauw, rood en groen.

Stap 4

Dubbelklik op het icoon. Het programmavenster verschijnt. Klik op Bestand toevoegen, selecteer in een nieuw venster het gewenste pdf-bestand en klik op "Openen". In het centrale venster van het programma verschijnt een regel waarin het pad van het toegevoegde bestand wordt aangegeven. Voeg op dezelfde manier andere bestanden toe. De volgorde van de bestanden in het centrale venster van het programma bepaalt hun uiteindelijke locatie in het uiteindelijke bestand. Gebruik de pijlen om de bestanden in deze lijst te verplaatsen. Om een bestand uit de lijst te verwijderen, klikt u erop met de linkermuisknop en klikt u op de knop met het "Stop"-teken.

Stap 5

Als u klaar bent met de instellingen, klikt u op Binden! Geef in het nieuwe venster het pad voor het uiteindelijke bestand en de naam op en klik op "Opslaan". Klaar.

Aanbevolen: