Gewichtstoename In Stalker

Inhoudsopgave:

Gewichtstoename In Stalker
Gewichtstoename In Stalker

Video: Gewichtstoename In Stalker

Video: Gewichtstoename In Stalker
Video: STALKER 2024, Mei
Anonim

De eigenaardigheid van het spel "Stalker" is niet alleen een donkere en mysterieuze sfeer, maar ook een verscheidenheid aan wapens, bepantsering en artefacten. Daarom wordt de speler vroeg of laat geconfronteerd met de vraag: welke van de minst waardevolle items moet uit de rugzak worden gegooid om de nieuwigheid daar te persen? Er zijn verschillende manieren om deze situatie in het spel te voorkomen.

Gewichtstoename in Stalker
Gewichtstoename in Stalker

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste manier om je draaggewicht te verhogen zonder de spelinstellingen te veranderen of veel moeite te doen, is door een vuurgevecht te beginnen met een zwak vijandelijk personage. Om dit te doen, zoek je een eenzame bandiet in de "Exclusion Zone" en doodt hem. Ga nu naar het lichaam en open de inventaris door op de F-knop te drukken. Breng alle benodigde items over naar de rugzak van het slachtoffer, sluit dan het inventarisvenster en druk op Shift en F. Terwijl je deze toetsen vasthoudt, beweeg je ergens heen en sleep je een vijandelijk lijk vol met handige dingen. Om eruit te halen wat je nodig hebt, laat je gewoon de vastgehouden toetsen los en druk je op de knop inventaris openen.

Stap 2

Een andere manier is om langs de plot van het spel te gaan, taken van handelaren en de groepering "Vrijheid" of "Duty" te voltooien. Wanneer je een bepaald niveau bereikt in relatie met hen, zullen de personages nieuwe items gaan verkopen, waaronder een exoskelet. Spaar er geld voor en koop het. Daarin verlies je het vermogen om te rennen, maar het gewicht dat je draagt zal aanzienlijk toenemen.

Stap 3

Gebruik een cheatcode om het gewicht in Stalker te verhogen op een manier die niet is voorzien door de spelmechanica. Druk tijdens het spel op de `(tilde)-toets, zet het toetsenbord in de Engelse lay-out en voer in: g_always_run 1. Dit maakt onbeperkt rennen mogelijk en kan de gewichtslimiet van dingen negeren, waarna het personage slechts bij een stap beweegt.

Stap 4

Een andere optie is om de spelinstellingen te wijzigen. Open hiervoor de gamedata-map, open de config-map erin en daar op zijn beurt de creatures-map. Zoek het actor.ltx-bestand erin en open het met Kladblok. Zoek in de tekst die verschijnt de regels max_item_mass en max_walk_weight. Wijzig de getallen in deze regels naar boven (bijvoorbeeld max_item_mass = 5000).

Stap 5

Open daarna op dezelfde manier in de config-map het bestand system.ltx en verander in de regel max_weight het nummer in dezelfde waarde die u in het vorige bestand hebt ingesteld. Sluit ze en sla uw wijzigingen op. Ga het spel in en het gedragen gewicht zal toenemen tot 5 ton.

Aanbevolen: