Hoe Kom Je Door Het Laboratorium In Stalker

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Door Het Laboratorium In Stalker
Hoe Kom Je Door Het Laboratorium In Stalker

Video: Hoe Kom Je Door Het Laboratorium In Stalker

Video: Hoe Kom Je Door Het Laboratorium In Stalker
Video: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl; LAB X-18 DOOR CODES 2024, April
Anonim

Bij het spelen van S. T. A. L. K. E. R. Shadow of Chernobyl er rijzen veel vragen en moeilijkheden. Een aanzienlijk aantal van hen verwijst naar de passage van twee verhaallijntaken met betrekking tot laboratoria X-18 en X-16.

Hoe kom je door het laboratorium in Stalker
Hoe kom je door het laboratorium in Stalker

instructies:

Stap 1

Om naar het X-18-laboratorium te gaan, waar je documenten moet vinden, heb je twee sleutelkaarten nodig van de vorige taken: "documenten van het Agroprom Research Institute" en "De sleutel bij Borov". Het is aan te raden om op missies te gaan met een voorbereid arsenaal en vrije ruimte in je rugzak. Het is beter om naast het pistool twee soorten wapens en patronen te hebben. Vergeet niet om lichamen en caches te doorzoeken.

Stap 2

Als je naar het X-18-laboratorium gaat, vind je een deur met een combinatieslot. Zoek naar het lichaam van de overleden wetenschapper in een kleine kamer, zijn PDA zal een deurcode hebben - 1243. Je zult je weg naar het lichaam moeten banen door vele "hete" anomalieën. Gebruik de bouten om de doorgang tussen de anomalieën te detecteren. Onderweg kun je snorks tegenkomen - snelle en gevaarlijke mutanten - laat ze niet in de buurt of achter je rug zijn. Poltergeists zullen telekinese allerlei voorwerpen naar je hoofd gooien. Het is mogelijk om ze te doden als je nauwkeurig in de bewegende klonten energie in de lucht valt. Als je kluisjes doorzoekt, kun je nuttige swag krijgen. Ga terug naar de deur en voer de code in.

Stap 3

Verdere focus op de lift gelegen direct bij de entree. Rechts van de lift is een gang met nog een gecodeerde deur. Direct achter hem is een gang naar de kamers, van waaruit het mogelijk is om naar beneden te gaan. Nadat je de klopgeesten hebt behandeld, volg je daar. De kapotte deuren zullen een teken zijn dat een van de sterkste en machtigste mutanten voor ons ligt - een pseudo-reus. Gooi er granaten naar en vuur van ver, anders moet je beginnen vanaf de plek waar het voor het laatst bewaard is gebleven. Zoek in de hal achter de mutant het lichaam van een andere wetenschapper en leer de code voor de deur. Als u geen tijd heeft om het te onthouden, kunt u altijd de berichten in uw PDA bekijken.

Stap 4

Ga door de codedeur naar de halfronde hal, draai onmiddellijk naar links en ga omhoog. Voorraad in de kasten aanvullen. Keer terug naar de hal naar de klopgeest en dood hem terwijl je het vuur ontwijkt. Beklim de trap naar de controlekamer, zoek de benodigde documenten en bekijk het filmpje.

Stap 5

Nadat de held weer bij bewustzijn is gekomen, haast je je niet om het laboratorium te verlaten. Zonder de klopgeest van het vuur te doden, kom je er niet uit. Op de terugweg worden ze opgewacht door militaire stalkers die geen vrienden zullen worden. Beweeg langzaam zoals je gekomen bent. Aan de oppervlakte wachten ze ook.

Stap 6

Om een taak te krijgen in het X-16 laboratorium, waar de rest van de documenten zijn, ga je door de Dump naar het noorden naar de Barman. Hij zal je naar een nieuwe locatie sturen - Amber Lake. In een bunker aan het meer meldt professor Sacharov dat psi-bescherming nodig is om het laboratorium binnen te gaan. Nadat je de taken van wetenschappers hebt voltooid, krijg je een helm met bescherming en ga je naar het laboratorium. Koop patronen voor wapens, spreid het teveel.

Stap 7

Er zullen veel zombies en snorks zijn in het laboratorium zelf. Ga naar de ingang van de grote hal. Bewaar tot het aftellen. U moet de taak om de psi-installatie uit te schakelen binnen de gegeven tijd voltooien. Beklim de trap onder vuur. Bij elke trap moet je aan de schakelaar trekken. Het zullen er drie zijn. Vink onderweg de vakjes aan. De laatste schakelaar bevindt zich in de cabine van de controlekamer.

Stap 8

Nadat de psi-straling is uitgeschakeld, zullen de zombies opnieuw aanvallen. Reis nog hoger op zoek naar het lichaam van de Geest. Het lichaam wordt bewaakt door een controleur. De beste middelen tegen hem zijn granaten of nauwkeurige en snelle slagen op zijn hoofd. En laat je niet vangen in zijn oog. Doorzoek het lichaam van de Ghost, verzamel de swag. De uitgang is in dezelfde kamer in de vloer. Snorkels wachten in de tunnels bijna achter elke heuvel, in het midden zal een pseudo-reus zijn. Uitgang naar het moerasgebied, in de buurt van de bunker van wetenschappers. Professor Sacharov zal een nieuw pak uitdelen voor het voltooien van de opdracht. Meld je weer bij de barman.

Aanbevolen: