Hoe Verwijderde Skype Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Skype Te Herstellen
Hoe Verwijderde Skype Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Skype Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Skype Te Herstellen
Video: ⚕️ How to Restore Deleted History, Sent Files, Contacts and Password in Skype (2021) 2024, Mei
Anonim

Skype biedt versleutelde spraak- en videocommunicatie via internet tussen computers, betaalde diensten voor oproepen naar mobiele en vaste telefoons. Heel vaak zijn er problemen mee gerelateerd aan programmacrashes. In de meeste gevallen gebeuren ze omdat de software van eigenaar is veranderd en Skype eigendom is geworden van Microsoft. U kunt de problemen zelf oplossen en de normale werking herstellen.

Hoe verwijderde Skype te herstellen
Hoe verwijderde Skype te herstellen

instructies:

Stap 1

Als u uw Skype-wachtwoord bent vergeten, is de eenvoudigste manier om de toegang tot uw account te herstellen, het verzenden van een verzoek om uw wachtwoord te wijzigen via een speciaal formulier op de website.

Stap 2

Maak eerst verbinding met internet en open Skype, klik op de programmasnelkoppeling op uw bureaublad en klik vervolgens op de link "Wachtwoord vergeten?".

Stap 3

Nadat u naar de Skype-website bent gegaan, schrijft u onmiddellijk uw e-mailadres, dat u tijdens de registratie hebt opgegeven, en klikt u op de knop "Verzenden". Check dan je inbox. Na een tijdje zou u een e-mail van Skype moeten ontvangen met informatie over het wijzigen van uw wachtwoord met behulp van een tijdcode.

Stap 4

Houd er rekening mee dat deze brief door verschillende e-mailsystemen en -programma's kan worden aangezien voor spam, dus als u de brief niet in uw Postvak IN ziet, controleer dan de map Spam. Bestudeer de inhoud zorgvuldig.

Stap 5

Klik vervolgens op de link "Tijdelijke code" om terug te keren naar de Skype-site. Als deze link niet werkt, probeer dan de link "Code handmatig invoeren" te volgen en voer deze handmatig in. Verander uw wachtwoord. Om een goed wachtwoord te bedenken, neem je een woord in het Russisch en schrijf je het op de Engelse lay-out, dan zal het veel gemakkelijker voor je zijn om het te onthouden.

Stap 6

Daarna ziet u vensters voor het invoeren van een nieuw wachtwoord. Voer het in het vak "Nieuw wachtwoord" in en voer vervolgens het nieuwe wachtwoord opnieuw in het vak "Herhaal wachtwoord" in. Klik vervolgens op de knop "Wachtwoord wijzigen" en "Aanmelden bij Skype".

Stap 7

Als u meerdere aanmeldingen heeft, selecteert u uit de lijst degene waarvan u het wachtwoord bent vergeten. Als er maar één login is, wordt deze gekozen en hoeft u alleen een nieuw wachtwoord in te voeren.

Stap 8

Als u de login niet meer weet, volg dan de link "Wat is mijn Skype-login?" Het is beschikbaar in het Skype-autorisatievenster of bij het invoeren van uw persoonlijke account.

Aanbevolen: