De Beste Laptops Van

Inhoudsopgave:

De Beste Laptops Van
De Beste Laptops Van

Video: De Beste Laptops Van

Video: De Beste Laptops Van
Video: The best overall laptop of 2019 2024, Mei
Anonim

Moderne laptops doen niet veel onder voor personal computers. Veel modellen concurreren op gelijke voet in kracht, snelheid en beeldkwaliteit. Tegelijkertijd wint de laptopbezitter aan mobiliteit, maar loopt hij vaak het risico op oververhitting en complicaties tijdens reparatie of reiniging. Dit artikel presenteert de beste laptops om op te letten.

De beste laptops van 2019
De beste laptops van 2019

Apple 13 MacBook Pro

Beeld
Beeld

Apple's 13-inch MacBook Pro is de meest betrouwbare laptop in jaren. Deze laptop is uitgerust met een 8e generatie Intel i5 quad-core processor die continue snelheden levert tot 2,3 GHz en turbo tot 3,8 GHz, plus 8 GB RAM en een harde schijf van 512 GB.

De laptop heeft vier Thunderbolt 3-poorten (USB-C), een stevige aluminium constructie en een uitstekend Retina-display dat nu de gouden standaard is voor Apple-computers. Als onderdeel van de nieuwste update heeft Apple True Tone-technologie toegevoegd, die de kleur van het omgevingslicht in een kamer leest en de schermkleuren dienovereenkomstig optimaliseert.

De MacBook Pro uit 2018 bevat ook een nieuwe Apple Touch Bar-functie die de bovenste rij functietoetsen vervangt door een aanraakbalk die app-bediening in het toetsenbord integreert en waarmee je je laptop kunt ontgrendelen met Touch ID.

Acer Chromebook R 13

Beeld
Beeld

De Acer Chrome R 13 kost $ 400. Het hele systeem aangedreven door Google Chromebook OS is gebaseerd op de Google Chrome-browser, heeft ingebouwde virusbescherming, razendsnelle downloadsnelheden en regelmatige automatische updates van Google, die de prestaties voortdurend verbeteren.

Met duizenden downloadbare apps die beschikbaar zijn in de Google Play Store, kan een Chromebook gemakkelijk een Windows- of Mac-laptop nabootsen.

De Chromebook R 13 wordt aangedreven door een MediaTek quad-coreprocessor en heeft 4 GB RAM en 32 GB opslagruimte (de 100 GB Google Drive-opslag die bij elke Chromebook-aankoop wordt geleverd niet meegerekend). 12 uur batterijduur. Daar hoef je je in de tussentijd geen zorgen over te maken.”

LG Gram 2-in-1

Beeld
Beeld

De LG Gram 2-in-1 belichaamt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn om zowel laptop als tablet te overtreffen. De laptop is uitgerust met een touchscreen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, dat een helder scherm en brede kijkhoeken biedt dankzij In-Plane Switching Technology (IPS).

De laptop is uitgerust met een Wacom-V AES 2.0 stylus. De computer heeft een USB-C-poort, een van de ingangen op een ultradraagbare computer, hoewel snellere Thunderbolt 3-ondersteuning niet wordt ondersteund.

Dit model is alleen beschikbaar in één configuratie: een 1,8 GHz Intel Core i7-processor, 16 GB RAM en 512 GB SSD-opslag (solid state drive). De quad-coreprocessor van Whiskey Lake is een van Intel's krachtigste ultradraagbare processors.

Aanbevolen: