Gaming-laptops

Inhoudsopgave:

Gaming-laptops
Gaming-laptops

Video: Gaming-laptops

Video: Gaming-laptops
Video: The Best and Worst Gaming Laptops of 2018 2024, Mei
Anonim

Met een goede gaming-laptop kan de gamer in een stemming spelen. Er mogen geen vragen zijn over de kwaliteit van afbeeldingen, modus voor volledig scherm, snelle start van resource-intensieve programma's, werken zonder oververhitting. Het hangt allemaal af van de hardware die door de fabrikant wordt aangeboden. De nieuwste processors van Intel maken het gewoon mogelijk om laptops de kampioenen van prestaties te noemen, en de GeForce GTX 1050 en hogere grafische kaarten spelen uitstekend op hoge instellingen met behoorlijke details. Welke gaming-laptops zijn er in 2018?

2018 gaming-laptops
2018 gaming-laptops

Bij het kiezen van een gaming-laptop is het erg belangrijk voor welk doel deze wordt gekozen - alleen voor games of hij zal er een deel van het werk aan moeten doen. Het niveau van de gamer is ook belangrijk - of hij nu de voorkeur geeft aan reguliere netwerkgames of high-budget games van grote uitgevers probeert te missen. En als je een echte gamer bent, dan is de basisconfiguratie niet voldoende, en in dit geval een videokaart van de klasse NVIDIA® GeForce® GTX 1060 en hoger, evenals een 8e generatie Intel Core i7-processor en 16 GB RAM zijn een must.

Vergeet de niet-prestatieparameters niet. Het comfort en de prettige houding van de gebruiker ten opzichte van het apparaat zijn afhankelijk van het ontwerp, de weergavekwaliteit, het gewicht, het batterijvermogen, het koelsysteem en vele andere variabelen. Laten we eens kijken welke gaming-laptops het verdienen om de beste te worden genoemd in 2018.

THUNDEROBOT 911S en 911 Air

Dit zijn de lichtste en meest compacte nieuwe producten van het Chinese bedrijf THUNDEROBOT op basis van de 8e generatie Intel Core. Ze zijn al aangekondigd, maar zullen in juli 2018 in de verkoop gaan. De 911S is uitgerust met een krachtige 180W voeding, die garant staat voor 10% snellere prestaties dan vergelijkbare notebooks met een Intel Core i7 processor. 3 koperen leidingen en 2 ventilatoren zorgen voor een efficiënte koeling van het systeem.

Beeld
Beeld

Aangenaam met het "space"-ontwerp, 15,6-inch display met een nieuwe IPS-matrix voor een uitstekende kleurweergave en een brede kijkhoek. Het gewicht is slechts 2,4 kg en de dikte is 2,5 cm. En met 16 GB RAM, 128 GB solid-state drive, GTX 1060 grafische kaart wordt de laptop een van de dunste en meest productieve in zijn categorie.

De 911 Air is voorzien van 5 mm dunne bezels, zodat een 15,6 inch Full HD beeldscherm in een 14 inch body past. De laptop is slechts 2 cm dik, ideaal voor wie zijn laptop graag meeneemt. De prestaties zijn hetzelfde als in de vorige versie, alleen een videokaart van een lagere klasse - GTX 1050.

Beeld
Beeld

Gamers uit Rusland kunnen beide modellen exclusief op Tmall AliExpress kopen. Tegelijkertijd is de aankoop voorzien van een garantie en een officieel servicecentrum.

Belangrijkste pluspunten:

  • Slank ontwerp;
  • Krachtige 8e generatie processor;
  • Goede grafische kaart;
  • RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting;
  • USB 3.1 Gen 2
  • Ondersteunt maximaal 4 externe beeldschermen.

minpuntjes:

Kleine SSD-schijf

ASUS ROG GL552VW

Deze laptop wordt verkocht in zowel goedkope als geavanceerde versies met een metalen behuizing. De ASUS ROG GL552VW is een geweldige machine in Star Wars-stijl met een Intel Core i5- of i7-processor en GTX 960-graphics, en een kwaliteitskoelsysteem. Het 15,6-inch Full HD-scherm is uitgerust met een IPS-matrix en heeft een matte afwerking - reflecties en schittering hebben geen invloed op het spel. Verkrijgbaar in 128 GB en 256 GB SSD-modellen

Beeld
Beeld

Voordelen:

  • Lage prijs;
  • Metalen behuizing (optioneel);
  • Hoge schijfcapaciteit (optioneel).

minpuntjes:

Niet de snelste grafische kaart, hij kan alleen niet al te veeleisende games aan

Lenovo Legioen Y720

Een draagbare, krachtige laptop met een GTX 1060 (6GB) grafische kaart en een 7e generatie Intel Core i7-processor, biedt helderheid en detail, prachtige schaduwen en alles waar liefhebbers van hoogwaardige gaming-graphics van zullen genieten. Gamers-maximalisten zullen de goede akoestiek waarderen met ondersteuning voor Dolby Atmos, een ultra HD-scherm en een competent koelsysteem. PCI Express SSD maakt het gemakkelijk om te versnellen tijdens het gamen, verkort de downloadtijden. Gepersonaliseerde instellingen voor sneltoetsen, verlichting, geluid en beelddetails helpen je volledig op te gaan in het spel.

Beeld
Beeld

Voordelen:

  • Ruime mogelijkheden tegen een passende prijs;
  • JBL akoestiek;
  • Handig toetsenbord.

minpuntjes:

  • Oude processor
  • Standaarduitrusting omvat slechts één HDD of SSD
  • USB 3.0

MSI GE63 Raider RGB-editie

Een andere nieuwigheid dit jaar wordt gepresenteerd door een van de marktleiders MSI. Gamers krijgen een krachtige 6-coreprocessor van de 8e generatie Intel Core i7, een meerkleurig toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting aangeboden. 120Hz anti-reflecterend display voor een brede kijkhoek. De GeForce GTX 1070 biedt een uitstekende grafische kwaliteit en weegt met een breedte van 2,5 cm slechts 2,5 kg.

Beeld
Beeld

Voordelen:

  • 120Hz scherm;
  • Game Sense-achtergrondverlichting;
  • 8e generatie Intel I7-processor.

minpuntjes:

  • Lage autonomie;
  • Hoge prijs (vanaf 96 duizend roebel).

Dell Inspiron 7577

Windows 10 PRO-laptop met 4K-gaming kan worden aangedreven door een 7e generatie Intel Core i7-processor. Kies uit een model met een NVIDIA GeForce GTX 1050 grafische kaart voor degenen die minder veeleisende games spelen, en een NVIDIA GeForce GTX 1060 grafische kaart die de hoge detailniveaus en helderheid van hedendaagse games aankan. IPS-matrix en Ultra HD-schermresolutie geven een overvloed aan kleuren en een gevoel van echte aanwezigheid in het spel.

Beeld
Beeld

Het model in een klassieke koffer heeft een redelijk efficiënt koelsysteem en werkt stil. De laptop is goed gebouwd en uitgerust met goede gamemogelijkheden voor een redelijke prijs.

Voordelen:

  • Betrouwbare constructie;
  • Grafische afbeeldingen van hoge kwaliteit.

minpuntjes:

  • Lage geheugengrootte;
  • 7e generatie i7-processor.

Alienware 17 R4

Een grote 17-inch laptop met een ongebruikelijke bodyconfiguratie ziet er behoorlijk brutaal uit. Voor de vervaardiging werden hoogwaardige materialen gebruikt: magnesiumlegering, koper, geanodiseerd aluminium en staal. Het Intel Core i7-platform levert snelle, responsieve gaming. Met de grafische ondersteuning van GeForce GTX 1080 is het spel een waar genoegen. Dankzij de verbeterde koeling wordt de gaming-laptop niet oververhit of maakt hij geen geluid, ook niet als hij volledig is overgeklokt. Een sappig en helder beeld wordt weergegeven op het IPS-scherm. Het toetsenbord met een toetsafstand van 2,2 mm garandeert een snelle respons. Met geoptimaliseerde achtergrondverlichting kunt u uw instellingen aanpassen. NVIDIA G-Sync-technologie elimineert schokkerige beelden en verkeerd uitgelijnde lijnen.

Beeld
Beeld

Voordelen:

  • Origineel ontwerp;
  • Prestatie;
  • Breedbeeldweergave.

minpuntjes:

  • Omvangrijk ontwerp
  • Hoge prijs.

Het belangrijkste voordeel van gaming-laptops is mobiliteit. Hoewel ze qua prestaties bijna altijd inferieur zijn aan gaming-pc's. Ontwikkelaars proberen de autonomie te vergroten door een lager stroomverbruik en een lager processorvermogen. Het verhoogde vermogen dreigt snel op te warmen. En het koelsysteem is bijna altijd een van de grootste problemen. Onder deze omstandigheden moeten fabrikanten het ongerijmde combineren en opties creëren die voor de meeste gebruikers acceptabel zijn.

Bepaal voor het kopen van tevoren uw voorkeuren, doelen, financiële kant. Dan is het kiezen van een spelcomputer vrij eenvoudig.

Aanbevolen: