Een Budget-gaming-pc Bouwen In

Inhoudsopgave:

Een Budget-gaming-pc Bouwen In
Een Budget-gaming-pc Bouwen In

Video: Een Budget-gaming-pc Bouwen In

Video: Een Budget-gaming-pc Bouwen In
Video: How to build a CHEAP Gaming computer in 2019 2024, April
Anonim

In de moderne wereld is een computer niet langer een luxe, maar een noodzaak. Veel mensen hebben echter een beperkt budget en weten niet genoeg over onderdelen. De informatie in dit artikel helpt je de juiste keuze te maken en geld te besparen.

Een budget-gaming-pc bouwen in 2019
Een budget-gaming-pc bouwen in 2019

De montage is budgettair en pretendeert niet superproductief te zijn, maar zal voldoen aan de behoeften van de gemiddelde gebruiker, zowel op het gebied van werk als op het gebied van entertainment. De exacte prijzen voor componenten vindt u op internet.

processor

Een prima processor met een krap budget is de Ryzen 5 2600. Deze processor heeft 6 cores en 12 threads. De standaard kernfrequentie is 3400 MHz. Aangezien de warmteafvoer slechts 65 watt is, is het de moeite waard om de boxed-versie aan te schaffen. Voor de koeling is een complete koeler en koelpasta voldoende.

Moederbord

Het ASUS PRIME B450M-K moederbord is perfect voor deze processor. Ondersteunt moderne bios, kan de processor in de toekomst upgraden. Werkt met RAM op 3200 MHz. Van de minnen kunnen we de aanwezigheid van slechts twee slots voor RAM en het gebrek aan koeling op de VRM opmerken.

RAM

A-Data XPG SPECTRIX D41 RGB RAM met een totaal volume van 16 GB is perfect voor deze montage. Het heeft goede timings, kan gemakkelijk overklokken naar 3400 MHz, wat in de toekomst van pas kan komen. Heeft een prettige achtergrondverlichting. Het grootste nadeel is de vrij hoge prijs voor een beperkt budget. Je moet 2 strips tot 8 GB aanschaffen, aangezien er maar 2 slots op het moederbord zitten.

Videokaart

De beste budgetoptie is de Sapphire AMD Radeon RX 570 NITRO + OC met 8 GB videogeheugen. Het model ondersteunt een aantal basisstandaarden - DirectX 12, OpenGL 4.5. Met koeling doet dit model het ook goed.

Stroomvoorziening

Voor de levensondersteuning van dit systeem komt de Aerocool VX PLUS 600W voeding los. De kracht is voldoende en het is ook behoorlijk populair bij budgetopties. Van de minnen kunnen korte kabels worden opgemerkt en aangezien dit een goedkope optie is, kan er geen sprake zijn van modulariteit. In het geval van het kopen van krachtigere componenten, is deze voeding het vermelden waard.

Opslagapparaten

Voor het besturingssysteem is het de moeite waard om een SSD-schijf te gebruiken met een geheugencapaciteit van 120-180 GB. Dit zal voldoende zijn. Koop geen SSD met QLC-geheugen. Hoewel het een goedkopere optie is, is het ook minder betrouwbaar. Voor dataopslag kun je een HDD aanschaffen met een spilsnelheid van 7200 rpm. De hoeveelheid geheugen van deze schijf is direct afhankelijk van de behoeften en financiën.

huisvesting

Een goede optie zou zijn om de AeroCool Cruisestar Advance aan te schaffen. Heeft 3 meegeleverde ventilatoren 2 x 120 mm, 1 x 80 mm, stijlvolle look en rode achtergrondverlichting. Ook aan de positieve kant is de aanwezigheid van twee USB 3.0-poorten. De nadelen zijn dun metaal en broos plastic.

Aanbevolen: